TİC Holding Header
  • USD 32.389
  • EUR 35.434
  • Altın 2322.704
  • BIST 100 8880.09
  • Spor

Yılın transferi gerçekleşti, o isim yuvaya geri döndü

Emektar Spor Spikeri Ercan Taner geçen günlerde NTV'den ayrıldığını duyurmuştu. BeIN Sports kurumsal twitter hesabından yapılan açıklamayla Taner'in beIN Sports ekranlarına geri döndüğü açıklandı.
Yılın transferi gerçekleşti, o isim yuvaya geri döndü
Yavuz Solmaz - Uzun süredir NTV'de kariyerine devam eden Taner geçtiğimiz günlerde NTV'ye veda etmişti. Taner bu ayrlığın ardından yeni işini çabuk buldu.

beIN Sports'tan Taner'e sürpriz karşılama

beIN Sports ekibi sosyal medya modasına uyarak Ercan Taner'i transfer ettiğini twitter paylaşım sitesi üzerinden duyurdu. Taner'in daha önceden anlattığı maçlarda efsaneleşen replikleriyle kendisine 'Hoşgeldin' diyen beIN Sports ekibi Taner için güzel bir karşılama gerçekleştirmiş oldu. 

İşte o efsaneşelen replikler,

Hagi, kaleye baktı… Bir çalım, nefis bir hareket… Hagi, Hagi, Hagi, Hagi, Hagi, Hagi… İşte muhteşem bir gol, harika bir gol! Büyük ustadan Viyana’da harika bir resital!

Appiah, Ümit, Aurelio… Bir kafa, top sekti, ikinci pozisyon, Adnan… Alex, mükemmel bir gol! Yok böyle bir gol! Yok böyle bir gol! Muhteşem! Muhteşem! Süper bir gol! Sahalarda ender görülen bir gol, Kadıköy’de görülüyor! Alex sambayı yapıyor!

Sergen, yanında Tümer var. Tümer’e doğru, açıyı kaybetti… Tümer topu aldı… Sergen ve gooooool, goool, goool… Goool, Sergen attı, şampiyonluk geldi!

Taner kendisi için yapılan bu karşılamaya sosyal medyadan karşılık verdi

Ercan Taner, 'Hepinize heyecan dolu, bol gollü maçlar diliyorum :) Sevgi ve saygılarımla.' diyerek sosyal medya hesabından beIN Sports sayfasını etiketledi.
Yorum Yazın