TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Spor

Yurtlar arası futbol turnuvası Bafra'da başladı

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Samsun Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yurtlar arasında düzenlenen futbol turnuvası Bafra’da başladı.
Yurtlar arası futbol turnuvası Bafra'da başladı
İHA - Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu’nda yapılan törenle “Yurtlar Arası Futbol Turnuvası” start aldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Bafra Milli Piyango Öğrenci Yurdu Müdürü Ünsal Uludağ yaptığı açılış konuşmasında, “Geleceğimiz siz gençlere bağlı. Gençlerimizin beyinlerinde ve yüreklerinde olan potansiyelin ortaya çıkartılması, uygulamaya konulması ve başarılı bir şekilde sergilenmesi gerekmektedir. Sizlere sağlanan bu imkanı en iyi şekilde değerlendireceğinize inancımız tamdır” dedi.

KYK Samsun Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu da, “Kredi Yurtlar Kurumu üniversite öğretiminin tamamlayıcısı olarak eğitimsel faaliyetlerde biz inanarak her geçen gün güçlü bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Çünkü sizler yarını şekillendirecek gençlersiniz. Sizlere bu memleket emanet. 18 Mart 1918 unutulmamalı, Mehmet Akif’in 12 Mart İstiklal Marşı unutulmamalı. Sizlere anne baba devlet büyüklerinin büyük bir beklentisi, büyük bir umudu olduğunu unutmayın. Aramızdan birinci seçmeyeceğiz. En centilmeni seçeceğiz. Burada en büyük gayemiz dostluğu pekiştirmek, bölge olarak bir olduğumuzu göstermek” diye konuştu.

Törenin ardından turnuvanın ilk maçının başlangıç vuruşu Bölge Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu tarafından yapıldı. Günün ilk maçında Zile Yurdu ile Terme Yurdu karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 berabere biten müsabaka sonunda penaltı atışlarında rakibine 4-2 üstünlük sağlayan Zile Yurdu, maçtan galip ayrılarak tur atladı.

Bafra Şehir Stadyumu yanında bulunan Suni Çim Saha’da oynanacak olan maçlar 5 gün sürecek. Turnuvaya Amasya, Terme, Zile, Tokat, Çarşamba, Bafra, Turhal, Niksar, Merzifon, Çorum ve Karadeniz Öğrenci Yurdu takımları katılıyor.
Yorum Yazın