TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Teknoloji

Lg G5 için Nougat Geliyor

Geçtiğimiz ay piyasaya sunulan Nougat işletim sistemi güncellemesini, Nexus ve Android One cihazlarından sonra ilk olarak hangi modelin alacağı merak konusuydu. Lg G5 için Nougat geliyor haberi bu sorunun cevabı olacaktır.
Lg G5 için Nougat Geliyor
İnternet Haber Servisi - Lg G5 için Nougat Geliyor
İçerisinde birçok yeniliği barındıran Nougat işletim sisteminin ilk güncellemesi Nexu ve Android One cihazlarına gelmişti.Milliyet.com.tr haberine göre Türkiye’ de de dünya ile eşzamanlı ve yine ilk olarak General Mobile GM 4G ve GM 5 Plus modelleri Türkiye’de güncellemeleri alan ilk cihazlar olmuştu. Google Pixel‘in tanıtılmasından sonra gözler gözde markaların amiral gemilerine çevrildi. İlk haber ise, LG G5 için Nougat geliyor haberi oldu.

Nougat ile gelen ilgi çekici özellikleri daha önceki haberlerimizde sizlerle paylaşmıştım. Dolayısıyla Nougat, bir Lollipop’dan Marshmallow’a yükseltmekten çok daha fazla yenilik getiriyor. Bu da kullanıcıları, Nougat ne zaman benim cihazıma gelecek sorularıyla baş başa bırakıyor ve her gün OTA üzerinden gelip gelmediğini kontrol etmek zorunda kalınıyor.
LG G3 Nougat Geliyor Mu?

Geçen yıl Marshmallow’u, bazı Nexus cihazlarından bile önce G4 modeline veren LG, bu yıl da paketten ilk çıkan Nougat cihazı LG V20 modeli ile yine fark yarattı.

Şimdi gelen haber ise LG G5 kullanıcılarını mutlu edecek gibi duruyor. Tüm markalar amiral gemisi modellerinin en geç yıl sonu Nougat güncellemesini alacağını belirtirken LG’den bir açıklama geldi ve kasım ayının ilk haftalarında LG G5 modeline Nougat güncellemesi verileceği duyuruldu.
Yorum Yazın