TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Yaşam

Çatlağı olanlara müjde

Uzman estetiysen Necla Batum, uyguladığı terapi ve kullandığı özel bitkilerle vücuttaki çatlakları yok ediyor.
Çatlağı olanlara müjde
İSTANBUL / İHA - Kadınların kabusu olan çatlaklar artık tarihe karışıyor. Doğum sonrası deforme olan vücutta oluşan çatlaklar kadınların en çok sıkıntı çektikleri konular arasında yer alıyor.

Uzman estetisyen Necla Batum, artık kadınların çatlak konusunu dert etmemeleri gerektiğini söyleyerek, çatlaklar üzerinde uyguladığı yöntemler sayesinde, ve uyguladığı terapi ile çatlakların yüzde 80'inin iyileştirildiği belirtti. Batum, kendisine gelen çatlağı olan kadınlarda uyguladığı seans terapilerle büyük sonuçlar aldığını söyledi.

Gelen kişilerin vücut derisine göre, 5 ile 15 seans arasında uygulama yaptıklarını ifade eden Uzman estetisyen Necla Batum, “Çatlakların iyileşme oranı; dokuya, cilde ve çatlakların boyutuna göre iyileşme oranı tespit edilerek, kişiye özel programlar uygulanıyor. Ayrıca kişinin dokusuna en uygun karışımlar hazırlanarak çatlak olan bölgeye uygulanıyor. Doku yapısı ve çatlağın durumuna göre seans sayısı ve iyileşme süreci değişiyor” diye konuştu. Batum, bu uygulamanın dünyada kullanılan en etkili yöntem olduğunu söyledi.

Batum ayrıca, son yıllarda hormonlu gıdalar nedeniyle çocuklarda boy uzamasından oluşan çatlakların arttığını ayrıca ağır spor yapanlarda da çatlakların olduğunu söyledi.
Yorum Yazın