TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Yaşam

GOP Belediyesi 'Engelsiz Yaşam Fuarı'nda yeni araçlarını tanıttı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, 'Engelli vatandaşlarımızın bizden beklentilerine karşılık verebilmek için yaptığımız çalışmaları her yıl artan yatırımlarla sürdürüyoruz,
GOP Belediyesi 'Engelsiz Yaşam Fuarı'nda yeni araçlarını tanıttı
CRA -

İyi biliyoruz ki engelli vatandaşlarımızı yaşamın içine katabildiğimiz kadar çağdaş bir seviyeye gelebiliriz" dedi.

(Ferhat YILDIRIM) - Engelli bireylerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi ve rehabilite edilmeleri yönünde önemli çalışmaları bulunan Gaziosmanpaşa Belediyesi, Engelsiz Yaşam Fuarı EYAF expo 2012 Fuarı'na katıldı. Belediye fuardaki stantında engelliler konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında farkındalık oluşturmak için yapılan çalışmaları tanıtıyor. Özürlülerin beklentilerine en iyi doğru yanıtı verebilmek için dünyadaki son yenilikleri yakından takip eden belediyenin ilk kez fuarda sergilediği iki yeni özürlü aracı büyük ilgi çekti. Son teknolojiyle donatılmış araçlar daha öncekilere oranla daha rahat ve çok daha güvenli özellikleri bünyesinde barındırırken aynı zamanda içlerinde elektrikli ve hidrolikli çalışan liftlerde kriko sistemi ile de donatılmış. Gaziosmanpaşa’nın özürlü hizmet filosuna katılan araçlarda tekerlekli sandalyeler ve kullanıcılar için ayrı ayrı emniyet kemeri bulunuyor.
 
06-09 Aralık tarihleri arasında gezilebilecek olan İstanbul Fuar Merkezi'nde (CNR) düzenlenen fuarda engelli bireylerin yaşam standartlarını yükseltmek ve onların yaşamını daha kolay hale getirmek amacıyla tasarlanan endüstriyel ürünler sergilenirken, engellilere yönelik çözüm üreten firmaları bir araya getiriyor.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, engelli vatandaşlarımızın eğitim, rehabilitasyon, sağlık, yönetim gibi alanlardaki ihtiyaçlarını karşılamak için çok yönlü çalışmalar yaptıklarını belirterek, "Bu fuarlar engelli vatandaşlarımız için geliştirilen her türlü yeniliği tanımak için fırsat oluşturuyor. Engelli vatandaşlarımızın bizden beklentilerine karşılık verebilmek için yaptığımız çalışmaları her yıl artan yatırımlarla sürdürüyoruz. İyi biliyoruz ki engelli vatandaşlarımızı yaşamın içine katabildiğimiz kadar çağdaş bir seviyeye gelebiliriz" dedi.

Fuarda karikatürist Ahmet Altay tarafından Gaziosmanpaşa Belediyesi  stantını ziyaret eden ziyaretçilerin karikatürleri çiziliyor.

Yorum Yazın