TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Yaşam

Şehit aileleri ve gazilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Genel Başkanı Aylar, 70 binden fazla şehit yakını ve gazilerle Zeytin Dalı Harekatı'na destek verdiklerini belirterek, 'Askerimizin ve emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu haykırmak istiyoruz.' dedi.
Şehit aileleri ve gazilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek
AA - Vatan için ellerini, gözlerini ve bacaklarını feda ettiklerini, gerekirse canlarını da feda edeceklerini dile getiren Aylar, mazlumun canına ve Türkiye'nin bekasına kasteden hainlere karşı göreve hazır olduklarını vurguladı.

Lokman Aylar, vatan için dün nasıl bedel ödedilerse yine bedel ödemeye hazır olduklarına dikkati çekerek, "70 binden fazla şehit yakını ve gazilerle Zeytin Dalı Harekatı'na destek veriyoruz. Tek terörist kalıncaya kadar mücadele eden Türkiye'mizin, askerimizin ve emniyet güçlerimizin yanında olduğumuzu haykırmak istiyoruz." diye konuştu.

Uzman Çavuşlar Federasyonu Genel Başkanı Arif Saylam da Zeytin Dalı Harekatı'na katılmak isteyen uzman çavuşların sesini duyurmak istediklerini söyledi.

Saylam, "Çeşitli sebeplerle mesleğinden ayrılan ve ayrılmak zorunda kalan uzman çavuşlar, orduya katılmak ve ülkesi için mücadele vermek istiyor." ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın