TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Yaşam

Yaramaz kedi 8 saatte ancak yakalanabildi

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, bir otomobilden çıkıp başka aracın motoruna saklanan yavru kedi, itfaiye ekiplerini tam 8 saat uğraştırdı.
Yaramaz kedi 8 saatte ancak yakalanabildi
İHA - Atatürk Bulvarı üzerindeki esnaf, bir otomobilin altından gelen kedi sesini duyarak itfaiyeyi aradı.

İtfaiye ekipleri, yavru kediyi yakalamak isterken, kedi bulunduğu araçtan çıkıp başka bir arabanın altına girdi. Tam bir saat boyunca kediyi yakalamaya çalışan itfaiye ekipleri, her seferinde kedinin bulunduğu yerden çıkıp başka bir aracın altına girmesiyle adeta çılgına döndü. Tam 5 aracı gezen yaramaz kedi, son olarak sürücüsüne ulaşılamayan bir aracın altına girince, itfaiye ekiplerinin yapacak bir şeyi kalmadı. İtfaiye ekiplerinin olay yerinden ayrılmasının ardından sürücüsü gelen aracın çalışmasıyla birlikte yavru kedi arabanın altından çıkıp gözden kayboldu.

Park halindeki 16 HEV 61 plakalı aracını çalıştırıp gitmek isterken aracından gelen kedi sesini duyan bir sürücü, otomobilini hemen sağa çekerek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bunun üzerine tekrar olay yerine gelen ekipler, uzun çabalar neticesinde kediyi bulunduğu yerden çıkarmayı başarırken, yaramaz kedi kaçarak yine başka bir aracın altına girdi. Her girdiği aracın altından kaçmayı başaran yavru kedi, son olarak girdiği 16 HEH 92 plakalı aracın motor kısmında itfaiye ekipleri tarafından yakalandı.

8 saat boyunca cadde üzerinde bulunan bütün araçların altına giren ve itfaiye ekiplerine ecel terleri döktüren yaramaz kedi, itfaiye tarafından hayvan barınağına teslim edildi.
Yorum Yazın