TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
Okur Hatice

Okur Hatice

Tehlike çanları çalıyor

ABD, İsrail ve Suudi Arabistan bir tarafta; geri kalanlar diğer tarafta. ABD, dünya barışı adı altında silah yapılanmasını arttıracak. Bu hareket tarzının sebebi açıktır. Trump, Yahudi lobisine yaranmak için dünyayı karşısına alıyor.
Tehlike çanları çalıyor
Suudlar Anti-İslâmist tavırlar ile yanlış yolda devam ediyor. İsrail, ilk defa bu kadar açık tavırlar sergiliyor. Artık alenen niyetini belli ediyor. Rusya'nın gidişatı ise stabil...  Peki dünya bu durumda iken biz ne yapıyoruz, mühim olan nokta tam da budur. 

Kudüs meselemizi Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK)'ne taşıdık. Tasarı, veto edildi. Gerçekten ama gerçekten biz bu konseyden hayır mı umuyoruz? 

Sayın Cumhurbaşkanım, İslâm Birliği için adımlar atalım. İslâm ülkeleri ile üst zeminde çok sıkı ilişkiler geliştirelim. BMGK ile bizim sıkıntılarımız çözüme ulaşmaz, ulaşsa da reel ve kalıcı olmayıp geçicidir. Kirli hesaplara araç durumuna düşmemeliyiz. Gündemimiz, şerre uygulanan icraatlarımız olmalı. Yaptırımlar uygulayalım. Aksiyonel faaliyetlerde bulunalım. Türkiye'deki Amerikan üslerine el koyalım. NATO'nun füze sistemi kapsamında Türkiye'ye kurduğu füze kalkanlarını kaldıralım. İsrail ve ABD ile diplomatik ilişkileri keselim. İlişkiler devam ettikçe şer yüz bulup hızını arttırarak stratejilerine devam ediyor. Sayın Cumhurbaşkanım, bu dik duruşumuzu İslâm ülkeleri ile birlikte sergileyelim. 

Zaman yok! Tehlike kapıda, düşman eşikte!

Bizim bizden başka dostumuz yoktur. Gavurdan asla dost olmaz. Onlar aynı noktada bir şekilde mutlaka birleşim gösterirler, çünkü hepsinin hammadde fabrikası bir. İslâm ülkeleri ile iyi ilişkilerin geliştirilip İslâm Birliği için adım atılmayan her saniye aleyhimize işliyor. Galibiyetimiz için ilk ve en önemli adımımız, 'İslâm Birliği'dir!

Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman'ın uyuduğu uykusundan uyanması üzere çaba verilmeli. Çeşitli diplomasiler ile Suudlarla dirilişleri yönünde bağlar geliştirilmeli. Siyonist bankalardaki tüm hesaplar kapatılmalı. Siyonizm; güçten, yaptırımdan anlar! 

Bu yaptırımlar için mücadele göstermemiz şarttır. Kudüs, Mescid-i Aksa ruhumuz ve namusumuzdur. Kudüs, gerektiği yerde canımızdan geçeceğimiz meselelerimizden biridir. Tüm sorunlarımız odağında şerden çözüm bekliyoruz. Her sıkıntımızda, hele de kutsal meselelerimizde sadece ve sadece İslam dünyası ile hareket edilmeli. Siyonizm’in tüm askeri bile, bizim Müslüman nüfusumuz içinde yüreği iman dolu bir mümin kardeşimizin tırnağı gücünde dahi olamaz. Korkmak bizim fıtratımızda yoktur. Allah tarafından lanetlenen bir kavim, bize galip gelemez. Buzağıya tapınan, Hz. Musa'ya riayet etmeyen ve daha nicesini yapan biz kavmin bizden üstünlüğü yoktur. 

"Buzağıyı (ilah) edinenler var ya, işte onlara mutlaka Rablerinden bir gazap ve dünya hayatında bir alçaklık erişecektir. Biz iftiracıları böyle cezalandırırız." (A'râf/152) 

Yalnızca Allah'a dayanıp secde-i Rahman'da birleşenlerce birlik olmalıyız. 

"Hep birlikte Allah´ın ipine (İslâm´a) sımsıkı yapışın; parçalanmayın. Allah´ın size olan nimetini hatırlayın: Hani siz birbirinize düşman kişiler idiniz de O, gönüllerinizi birleştirmişti ve O´nun nimeti sayesinde kardeş kimseler olmuştunuz. Yine siz bir ateş çukurunun tam kenarında iken oradan da sizi O kurtarmıştı. İşte Allah size âyetlerini böyle açıklar ki doğru yolu bulasınız." (Âl-i İmrân/103)

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın