TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09
İsmail Çetin Korkmaz

İsmail Çetin Korkmaz

Hakkında

Özel ilgi ve araştırmalar olarak Ortadoğu kültürler Antik tarih araştırma ve makalelerim OgünHaber de yayınlanmaktadır. İş Deneyimleri 01.2009-12.2011 (2 yıl, 11 ay) İstanbul(Asya) - Türkiye Tam Zamanlı İSTANBUL VE GAZİANTAP TE BULUNAN 10 AD. RESTAURANT VE ŞUBELERİNİN GENEL DENETİM, HEDEF, KARLILIK, PENETRASYON, BÜYÜME PLANI, VE STRATEJİLERİNİN OLUŞTURULMASI. AYRICA: SAHAN MARKASI ADI ALTINDA TÜRK YEMEKLERİNİN İLK DEFA DONDURULMUŞ OLARAK ÜLKEMİZDE Kİ ULUSAL VE YEREL MARKET ZİNCİRLERİNE PENETRASYONU SAĞLAYARAK ANLAŞMALARI İMZALAMAK. ULUSLAR ARASI GIDA FUARLARINDA ( SİAL MİDDLE EAST ) DUBAİ PARİS ve ABU DHABİ FUARLARINDA TÜRK YEMEKLERİNİN TANITIMINI YAPARAK İRAN-IRAK V.B ORTA DOĞU ÜLKELERİNE SOĞUK ZİNCİR OLARAK İHRACAATLARINI YAPMAK.TOPLAM PERSONEL 650 KİŞİ Yiyecek ve İçecek Direktörü Alke Turizm A.Ş. Adana Aqualand 03.2000-12.2004 (4 yıl, 9 ay) Adana - Türkiye Tam Zamanlı 1500 KİŞİLİK GÜNÜ BİRLİK TATİL KÖYÜNÜN (RESTAURANT, BAR, CAFE, CLUB, HAVUZ, PLAJ) YİYECEK, İÇECEK SATIN ALMASI VE BÜTÜN ORGANİZASYONLARININ KOORDİNASYONUN ONAYLANMASI. İşletme Müdürü Alp GroupConsultancy TAHRAN 04.1997-01.2000 (2 yıl, 9 ay) TAHRAN - İran Tam Zamanlı TAHRAN-İRAN'DA OSMANLI MUTFAĞI MUTFAK VE PERSONEL (70) DAHİL İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ POZİSYONUNDA GÖREV YAPTIM. Yiyecek İçecek Şefi Alke Turizm A.Ş. Antalya Aqualand 01.1996-03.1997 (1 yıl, 2 ay) Antalya - Türkiye Tam Zamanlı ŞİRKETİN GIDA ÜRÜN SATIN ALMALARI, ORGANİZASYONLAR (DÜĞÜN,TOPLANTI VE DİĞER ETKİNLİKLER) EKİP LİDERLİĞİ YAPMAK. Bilgisayar Bilgileri MİCROSOFT OFFİCE DÜNYA MUTFAĞI EĞİTİMİ :Güney Afrika Johannesburg da RSC GROUP-JOHANNESBURG - 01.07.1996-30.03.1997 Özellikle; * Akdeniz Mutfağı * Osmanlı Mutfağı * Ortadoğu Mutfağı Et ağırlıklı kebap ve çeşitleri hakkında Yemek kültürü 180 adet makalelerim OGÜN haberde yayınlanmıştır Yabancı Dil Okuma Yazma Konuşma İngilizce Orta Arapça Orta Başlangıç Orta
Toplam 606 yazı listeleniyor
  • Eldorado

    Colombia da Guatavita, antik bir meteor kraterir olduğu düşünülülüyor. Kayıp altın şehir Eldorado 16 yy dan bu yana Eldorado servet avcıları için kutsal kase gibidir.

  • Thule Society Örgütü

    1912 yılında Rudolf Von Serbottendorff tarafından kurulmuş ezoterik bir örgüttür. Hitler’in bu örgüt sayesinde yükseldiği söylentiler arasındadır.

  • Bohemian Klübü

    ABD’nin batı yakasındaki elitlerinin oluşturduğu bu örgütün kuruluşu 1872 olmakla beraber, Cumhuriyetçi başkan ve başkan adaylarının tümü bu topluluğun üyesidir.

  • Yuvarlak Masa - Bilderberg Şebekesi

    Bu grup, Bilderberg Grubu, Kraliyet Uluslararası İlişkiler Kuruluşu, Dış İlişkiler Konseyi, Üçlü Komisyon, ve Roma Kulübü isimli organizasyonlardan oluşmaktadır.

  • Siyah Kuğu Teorisi

    Siyah Kuğu mantığı, bilmediklerinizi bildiklerinizden çok daha önemli kılar.

  • Anunnaki'ler (Anunnaku)

    Anunnaki veya Anunnaku, bir grup Sümer ve Akad mitolojik tanrılarıdır. Bazı durumlarda Büyük 50 Tanrı Annuna ve Igigi ile çakışır.

  • Mithracılık

    İran'daki Köken..

  • Titus tüneli

    Antik Mühendisliğin en güzel örneklerinden birisidir.

  • Cehennem Kayıkçısı

    St.Pierre Mağara Kilisesinin 200m. uzağında kayalara oyulmuş Yunan Mitolojisinde ismi geçen Cehennem Kayıkçısı haron (diğer adları Haroon Kharoon Charon Kharon Charonion) kabarması bulunmaktadır.

  • Svastika sembolü

    İnsanlığın varoluşundan bu yana bilinen en eski önemli sembollerinin başında gelen Svastika hakkında ne kadarını biliyoruz acaba?.. Tarihten bugüne tüm bilinmeyenleriyle...