TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
Kadir Çelik

Kadir Çelik

Kötü düşünen, kötüdür

Kimileri Başbakan Erdoğan’ı, Lübnan'da kaçırılan pilotları Atatürk Havaalanı'nda karşıladı diye eleştiriyor.
Her olayı siyasi bir rant çabası gibi görüyor, eleştirenler.
Başbakan Erdoğan ise, bu tür olaylarda başbakanlığı bir kenara itiyor, o ailenin bir ferdi gibi davranıyor. Aylardır endişeli bekleyişin bekçilerinden biri olup çıkıyor Erdoğan.
Pilotları, ağabeyleri, amcaları, dayıları gibi kucaklıyor apronda. Ve bunları yaparken çok samimidir. Bu fotoğraflar, Erdoğan'ın başarısındaki önemli kareler.
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun pilotları telefonla arayarak ''geçmiş olsun'' dilekleri de, oy değil, insanlık kokuyor.
''Kötü düşünen, kötüdür'' ... O kötülük, kimilerinin damarlarındaki kan gibi.
İnsan olmadan, hiçbir şey olunamayacağını bilmiyor, gafiller. O yüzden de, her insani tavrı, para gibi, oy gibi, çıkar gibi görüyorlar.
Yazık, çok yazık !
*****

Gezi'nin kirli elleri
Gezi eylemlerine kimse bu tarafından bakmadı. Kimse, Gezi'ye gelen yardımların ne olduğunu sormadı.
Kimse, yardımların akıbetini sorgulamadı. CHP Milletvekilleri, Gezi eylemcilerine verdikleri cep telefonlarının peşine düşmeseydi, bizde bilmeyecektik.
Kirli ellerin Gezi'deki yüzlerini görmeyecektik.
Her kesimden çok çeşit malzeme geldi Gezi'ye. Yardım gönderenler samimiydi.
O yardımları teslim alanların da aklında kötülük yoktu. Ama "deprem soyguncusu" kılıklı adamlar, eylemci kimliğiyle Gezi'deydi. Kimse onların niyetini sorgulamadı. Çünkü eylemciler içinde en çok çalışan onlardı. Şüphe yaratmadılar.
Eylemler bitince soygunum farkına varıldı. CHP milletvekillerinin verdiği 22 cep telefonu kayıptı. 300 gaz maskesinin yerinde yeller esiyordu. Sezen Aksu'nun yolladığı bilgisayarlar bulunamıyordu. Yardım olarak gelen buzdolabı, yüzlerce baret de kayıplar arasında.
Objektif, Gezi'nin "kara kaplı" defterine ulaşmasaydı, Gezi soygunu bilinmeyecekti.
Bir yanda samimi insanlar, diğer tarafta soyguncular. İçine şeytan kaçmışlar, ortam ne olursa olsun, şeytanın emirlerini kayıtsız şartsız yerine getiriyor.
İçimizdeki şeytanlara dikkat!

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın