TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.092
  • Altın 2281.987
  • BIST 100 8880.09

Sizin ki can, bizim ki patlıcan mı?

'Ve sonunda kendime geldim. Mutlu ve huzurlu günler yaşıyorum hemde çok mutlu ve huzurlu günler...' diyerek yazıma başlamak çok isterdim ancak!
Evet.. Charlie Hebdo dergisine yapılan terör saldırısının ardından, batı devletlerinin tüm dünyaya verdiği mesaj mutlu günler geçirdiğimizdi. Hatta o kadar mükemmel günlerden bahsediyorum ki hiçbir insanın terörden dolayı ölmediği ve hatta zarar görmediği günler..Ve işte ben de bu sebepten dolayı mutlu olayım ve mutlu günler geçireyim dedim.

Ve bir anda aklıma geldi, ben terör saldırıları olmadığımdan dolayı mutluyum, Avrupa devletleri de mutlu, ee bakıyorum milletimiz de mutlu ve dedim ki mutsuz insan yoktur ne de olsa hiçbir terör saldırısı yok.

İşte bende ki de merak, açtım televizyonu baktım ki dünya çok mutlu ve çok önemli bir saldırı eylemi veya benzeri hiçbir şey yok. Bu durum beni mutlu etse de sonrasında birkaç yürekli haber kanalı Sina Yarımadası'nda güvenlik güçlerine yapılan saldırılarından bahsediyordu. O an merakım giderek büyüdü ve kendi araştırmalarıma başladım.

Sina Yarımadası 30 ölü
Trablus otel baskını 8 ölü
Kerkük’te köylere saldırı
Rakka’da rehine krizi
Ve daha da fazlası...


Rehin alınan iki Japon gazetecinin öldürülmesinin diğer terör olaylarına göre daha çok bilinmesinin ve ilgi görmesinin sebebini de hem gazeteci oldukları hem de milletlerinden dolayı olduğunu da unutmayalım.

Benim mutluluğum da huzurum da gereksizmiş.

Kısaca siz değerli okurlarımıza bahsetmek istediğim konu; Batılı devletler kendilerine yapılmayan terör saldırılarına karşı çok duyarsızlar. Ve bu devletlerin istediği doğrultuda dünya medyası özellikle Orta Doğu halklarına yapılan saldırılara inanılmaz duyarsızlar. Durum böyle olunca insanın hem batılıların demokrasisine hemde medyanın tarafsızlığına inanası gelmiyor.

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın