TİC Holding Header
  • USD 32.383
  • EUR 35.088
  • Altın 2324.096
  • BIST 100 9129.19
Okan Geçgel

Okan Geçgel

TİGAD Kırşehir'de dudak uçuklattı'..

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla TİGAD İnternet Gazeteciliği Derneği Kırşehir İl Temsilciliğimizin düzenlemiş olduğu Basın Ödülleri Töreni’ne katılım sağladık. Kırşehir Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen tören, başarısı ve düzeniyle dudak uçuklattı..
TİGAD Kırşehir'de dudak uçuklattı'..
TİGAD Kırşehir İl Temsilcisi Erdem Yeşer öncülüğünde hazırlanan ödül töreni programı görülmeye değerdi. Sevgili dostum haberler.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur ve TİGAD Genel Saymanı Nevin Göktaş hanımefendilerle beraber iştirak ettiğimiz ödül töreninde 11 ayrı dalda genç meslektaşlarımız ödüle layık görüldüler...

TİGAD İnternet Gazeteciliği Derneği yeni bir oluşum olmasına rağmen 62 İl Temsilcisini atıyarak yoluna devam etmektedir. Asıl amacı İnternet haberciliği yasasını çıkartmak olan TİGAD üstün çalışmalarını sürdürmektedir. Genel Başkanlığını değerli arkadaşım İzzet Aydın'ın üstlendiği TİGAD İstanbul merkezli bir dernektir.

Gerek TBMM nezdinde, gerekse Bakanlıkların desteğini alma noktasında çok ciddi ve anlamlı faaliyetler yürüten TİGAD İnternet Medyasının yeniden tanımının yapılmasıyla beraber dijital medyada emek sarfeden meslektaşlarımızın başta özlük hakları olmak üzere geleneksel basınında elde ettiği her türlü haklardan yararlanmasını sağlamayı hedeflemektedir.

Yaptığı bir haberi anında yüzbinlere hatta milyonlara ulaştırabilen dijital medya hakkettiği noktada değildir. Bu hak gasbının bir an önce sonlanması gerekmektedir.

Son bir söz "TİGAD İnternet Gazeteciliği Derneği Kırşehir İl Temsilcisi Erdem Yeşer ve ekibini kutluyorum.."

Selam ve dua ile...

Yasal Uyarı : Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Gün Medya Grubuna aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayınız.

Yorum Yazın