TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Ada Mina’nın şerefine baklava

Aydın 1.Amatör Küme 4.Grup takımlarından Aydınspor’a baklava morali geldi. Arda Gönen’in yeni doğan bebeği Ada Mina’nın gelişi şerefine baklava dopingi yapıldı.
Ada Mina’nın şerefine baklava
AYDIN / İHA - Kardeşköyspor’u farklı mağlup ederek moralleri yükselen Aydınspor’da SHÇEK Spor ile oynanacak olan maçın hazırlıklarına başlandı. Adnan Menderes Stadı 1 No’lu yan sahada çalışan Aydınspor’da neşeli saatler yaşanıyor. Kıran kırana geçen antrenmanlarda, futbolcuların hırs küpü olduğu gözlenirken, teknik heyet futbolcuların performansından dolayı büyük memnuniyet duyuyor. Aydınspor’un antrenörü Mehmet Gedizloğlu, “Rehavete kapılmamamız gerektiğinin farkındayız. Kardeşköyspor maçı geride kaldı. SHÇEK genç ve koşan bir takım. Lig öncesi oynadığımız hazırlık maçında bize karşı çok iyi mücadele etmişlerdi” dedi.

SONER GİTTİ
Öte yandan Aydınspor’un sezon başında Samsun’dan getirerek denemeye aldığı Soner ile yollar ayrıldı. Antrenman sonrası Aydınspor’un baba olan 10 numarası Arda Gönen’in yeni doğan kızı Ada Mina’nın şerefine baklava ziyafeti çekildi. Futbolcular, geçtiğimiz cuma baba olan Arda’yı kutladı.
Yorum Yazın