TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Ak Partili Hotar romanların gönlünü aldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar Ege Roman Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı ve Türkiye Roman Dernekleri Platformu Başkanlığına seçilen Özcan Çayırlı ve mahalle sakinlerinin daveti ile Ege Mahallesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.
Ak Partili Hotar romanların gönlünü aldı
İHA - Hotar ziyarette mahalle sakinleri ile birebir ilgilenerek, sohbet edip çay içti. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen sohbette Hotar, mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyerek çözüm noktasında yönlendirmeler yaptı.

Sohbette Dernek ve Platform Başkanı Özcan Çayırlı Genel Başkan Yardımcısı Hotar’ın kendilerine birçok konuda destek olduğunu belirterek “Başkanımız özellikle okul sıralarının onarım ve tamirat işlerine ilişkin projemizde bize çok destek olarak istihdamımız konusunda yardımlarını esirgemedi” dedi. Çayırlı ve mahalle sakinleri Genel Başkan Yardımcısı Hotar’dan bu süreçte de özellikle camilerin temizliği ve bakımı konusunda hazırladıkları projeye de destek verilmesini istedi.

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar da gerçekleşen ziyaretteki sohbete ilişkin “Ege Mahallesi sakinleri ve Ege Roman Dernekleri Federasyonu'na özellikle istihdama yönelik olan konularda birçok kez destek verdik. Verilen desteklerin dönüşleri, işlerinde gösterdikleri çaba ve özveri her zaman olumlu yönde oldu. Bu anlamda önceki referanslarına bakıldığında şimdiki talepleri olan camilerin temizliği ve bakımını üstlenmekle ilgili projelerine de elimizden geldiğince destek verileceğini belirtmek isterim. Şuan ülke gündeminde olan ve yaklaşan Yerel seçimlerle ilgili de adayımız Binali Yıldırım Bey’in ilimiz için büyük bir şans olduğunu, onun icraatlar noktasındaki deneyim ve birikimlerinin İzmir için çok önemli olduğunu vurgulayarak Ege Mahallesi sakinlerimizden ve dernek yönetimimizden gerekli desteği esirgememelerini diliyorum” dedi.

Federasyon Başkanı Özcan Çayırlı, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar tarafından açılışının yapılmasını istediği yeni federasyon binalarının tarihini birlikte netleştirdikten sonra açılış yapacaklarını ifade ederek Hotar'a tesekkür etti.
Yorum Yazın