TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.114
  • Altın 2309.788
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

AK Partili Yılmaz'a ağabey desteği

AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz’a bir destek de ağabeyi Osman Yılmaz’dan geldi. Çiğli belediye başkan adaylığı netleştiği tarihten itibaren ilçede halkın her kesiminden destek gören, Çiğli için ‘kurtarıcı’ aday diye adı anılan Adnan Yılmaz’a ağabeyi Osman Yılmaz’dan da övgü dolu sözlerle destek geldi. Ağabey Osman Yılmaz, kardeşi Adnan Yılmaz için “Tam bir hizmet adamı” ve “Çiğli aşığı” tanımlamalarında bulunurken, birliktelik mesajları verdi.
AK Partili Yılmaz'a ağabey desteği
İHA - Yerel seçimlere sayılı günler kala, AK Parti Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz ve ağabeyi Osman Yılmaz bir araya gelerek, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Osman Yılmaz, kardeşi Adnan Yılmaz hakkında övgü dolu sözlerden bahsederek, kardeşi Adnan Yılmaz'ın seçimi kazanacağına inandığını söyledi. Osman Yılmaz, “Kardeşimin bu seçimi kazanacağından eminim. Adnan, kendisini Çiğli'ye adamış, Çiğli'nin sorunlarını çok iyi bilen, Çiğlili vatandaşları yakından tanıyan biridir. Çiğli'de doğup büyüdü. Ayrıca kendisi Çiğliler tarafından çok seviliyor. Seçim çalışmalarına başladığı ilk andan beri kendisini takip ediyorum. Gerçekten çok çalışıyor. Seçildiği takdirde, Çiğli'nin geleceği emin ellerde olacak. Zaten kendisi yaklaşık 2 buçuk yıl, AK Parti Teşkilat Başkanlığı yaptı. Çiğli'yi yakından tanımayan biri burayı yönetemez” dedi.

Abisinin gösterdiği ilgiye teşekkürle karşılık veren AK Parti Çiğli Belediye Başkan adayı Adnan Yılmaz, “Osman gibi bir ağabeyim olduğu için çok şanslıyım. Sağolsun, kendisi bugüne kadar bana hep destek oldu. Yerel seçimler öncesi de kendisiyle böyle bir dayanışma içerisinde olmaktan da ayrı bir sevinç duyuyorum. İnşallah birlik ve beraberliğimiz sonsuza kadar devam eder. Çünkü benim ona; onun da bana çok ihtiyacı var” ifadelerinde bulundu.
Yorum Yazın