TİC Holding Header
  • USD 32.385
  • EUR 35.067
  • Altın 2324.965
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

BAL-GÖÇ’ten Tartan’a destek

Balkan göçmenlerinin desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren DSP Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Atatürkçü çizgisinden asla ayrılmadığını vurgulayarak bugün beni suçlayanların nereye döndükleri belli değil dedi.
BAL-GÖÇ’ten Tartan’a destek
İHA - Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (BAL-GÖÇ) İzmir Şubesi Başkanı Rahmi Sezgin ve dernek üyeleri, Demokratik Sol Parti (DSP) Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a destek ziyaretinde bulundu. Tüm güçleriyle Başkan Tartan’ın arkasında olduklarını ifade eden dernek başkanı Rahmi Sezgin, Balkan göçmenlerine ve Balkan kültürüne yaptığı hizmetlerden ötürü Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a teşekkür etti.

Kendisinin de bir göçmen olduğunu belirten DSP Konak Adayı ve Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ise BAL-GÖÇ’ün kendisine verdiği destekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tartan, “Biz nereye gitsek Balkan göçmenleri bize sahip çıktı. Biz de somut hizmetleri hayata geçirerek binlerce insanın hayır duasını almış olduk. Beş yıldır çok güzel işler yaptık. Üç defa Türkiye’nin en başarılı belediye başkanı seçildik. Atatürkçü ve çağdaş çizgimizden, milli ve manevi değerlerimize olan bağlılığımızdan asla dönmedik. Ama bugün beni suçlayanların nereye döndükleri belli değil” dedi.
Yorum Yazın