TİC Holding Header
  • USD 32.378
  • EUR 35.034
  • Altın 2324.822
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

Başkan Akkaya üniversiteli gençlerle buluştu

Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkkaya, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK Akşehir Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen KYK Akademi Kariyer Sohbetleri kapsamında üniversiteli öğrencilerle bir araya geldi.
Başkan Akkaya üniversiteli gençlerle buluştu
İHA - Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Akşehir Yurt Müdürlüğü’nde düzenlenen etkinliğe, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel, Yurt Müdürü Bünyamin Efe, öğretim görevlileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Başkan Akkaya’ya yurt girişinde öğrenciler tarafından bir sürpriz yapıldı. Halk oyunları çalışmalarında görev alan öğrenciler yurt girişinde Başkan Akkaya ve beraberindekileri halk oyunu gösterisi ile karşıladı. Öğrencilerin gösterisini izleyen Başkan Akkaya, gösteri bitiminde öğrencilere teşekkür etti.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Akşehir Yurt Müdürlüğü çok amaçlı salonunda öğrencilerle bir araya gelen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, üniversiteli gençlerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Allah her bir insanı eşrefi mahlûkat olarak yaratmış, her birisinin ayrı güzel bir bakış açısı, gördükleri, tespit ettikleri ve fikirleri var.

Onlardan faydalanmak, daha güzel bir ufuk ve hizmet ortaya koymak içinde halkımızla her zaman beraber olmaya gayret ediyoruz. Özellikle dinamik görüşler ifade eden gençlerle beraber olmaya da daha çok gayret ediyoruz. Yurt Müdürümüz yapılan bu etkinlikle ilgili bize ricada bulununca memnuniyetle diyerek kabul ettim. Sizlerden bizim gerek belediyecilik ve hizmet anlamında, gerekse de genel anlamda faydalanabileceğimiz birçok konunun olduğunu düşünüyorum” dedi.

Akşehir ve tarihi hakkında öğrencilere bilgiler veren Başkan Akkaya, kendi hayatından da örnekler vererek deneyimlerini ve başarılı olmak için yapılması gereken konuları öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerden gelen soruları ve talepleri dinleyen Başkan Akkaya, öğrencilerin talep ve isteklerini yerine getirmek için gerekli girişimleri başlatacaklarını söyledi.

Üniversiteli gençler tarafından büyük bir ilgi ve dikkatle dinlenen Başkan Akkaya, “Sizler Akşehir’de bizlerin misafirisiniz. Her türlü ihtiyacınızda her zaman kapımız açık. Bir ağabeyiniz, bir babanız gibi her zaman yanınızdayız. Sizler bizim için gerçekten önemlisiniz. Sizler bizim emanetimizsiniz. Sizler Akşehir’imizi tanıtma anlamında gönül elçimizsiniz ve yine sizler bizim istikbalimizin güvencesisiniz” diye konuştu.

Konuşmasının sonunda öğrencilere özellikle kendine güvenmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Akkaya, “Türk insanı istedikten sonra her şeyi başarabilir. Kendimizde bu özgüveni oluşturmamız lazım. Geçmişimiz başkalarının yaptıklarına imrenmekle ve kendimize güvenmemekle geçti ama bundan sonra artık kabuğu kırdık. Kendimize güvenimiz tam olmalı, dünyadaki en iyi şeyleri bizimde yapabileceğimizi ortaya koymalıyız. Geçmişteki Türk ve İslam tarihine baktığımızda birçok bilginin Türk ve İslam topluluklarından çıktığını görüyoruz. Bunlar bizin için bir idol olmalı” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının sonunda öğrenciler tarafından büyük alkış alan Başkan Akkaya etkinliğe katılan öğrencilerle de hatıra fotoğrafları çektirdi.
Yorum Yazın