TİC Holding Header
  • USD 32.39
  • EUR 35.108
  • Altın 2324.983
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

Başkan Murzioğlu'ndan Kılıç'a kutlama

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, son kabine değişikliğinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı’na atanan Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’a yeni üstlendiği görevinde başarılar diledi.
Başkan Murzioğlu'ndan Kılıç'a kutlama
İHA - TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sunduğu Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün onayladığı listeyle birlikte Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç’ın Gençlik ve Spor Bakanlığı’na atanması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Akif Çağatay Kılıç’ın Gençlik ve Spor Bakanlığı’na getirilmesinin Samsun ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Salih Zeki Murzioğlu, “Öncelikle yeni Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a görevi devreden Samsun Milletvekilimiz Suat Kılıç’a bugüne kadar kentimize ve ülkemize yaptığı üstün hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Sayın Suat Kılıç görevde olduğu dönem boyunca gerek şehrimiz adına gerekse ülkemiz adına çok önemli hizmetlerin altına imzasını atmıştır. Sayın Suat Kılıç’ın şehrimize ve ülkemize katkılarının süreceğine inancım sonsuzdur. Kendisine bundan sonraki siyasi hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bir başka Samsun Milletvekili olan Akif Çağatay Kılıç’a devredilmesinin kent adına gurur verici olduğunun altını çizen Başkan Murzioğlu, “Kazanan yine Samsunumuz olmuştur. Yine genç ve dinamik bir siyasetçimiz olan Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’ı yeni görevinden dolayı içtenlikle tebrik ediyor, önceki bakanımızın bıraktığı yerden hizmetlerine devam dileklerimi belirtmek istiyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Burada kazanan Samsun olmuştur. İnşallah ülkemizde devam eden proje ve hizmetlere yenileri eklenecektir” diye konuştu.
Yorum Yazın