TİC Holding Header
  • USD 32.389
  • EUR 35.434
  • Altın 2322.704
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Bayraklı'da Göksel Arsoy parkı açılıyor

Bayraklı’da bir süredir yapımı devam eden ve ‘Yeşilçam’ın Altın Çocuğu lakaplı sanatçı Göksel Arsoy’un adını alan körfez manzaralı parkın açılışı pazar günü yapılacak.
Bayraklı'da Göksel Arsoy parkı açılıyor
İHA - Bayraklı Belediyesi, ilçeye yeni yeşil alan ve parklar kazandırmaya devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde yaklaşık 3 bin 500 metrekarelik bir alanda yapılan Göksel Arsoy Parkı’nın açılışı 15 Kasım Pazar günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Açılışa parka ismi verilen Türk Sinemasının usta sanatçısı Göksel Arsoy da katılacak.

Bayraklı’ya yakışan bir park projesini hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bin 850 metrekarelik yeşil alana sahip olan parkımızda, koşu ve yürüme yolu, çocuk oyun alanı bulunuyor.

Ayrıca eklediğimiz spor aletleri ile vatandaşlarımız burada sabah sporlarını yapabilecek. Parkımızın içinde kafeteryamız da var. Eşsiz manzaralı parkımıza Yeşil Çam’ın usta ismi Göksel Arsoy’un ismini verdik. Kendisinin katılacağı bir törenle parkımızı Pazar günü açıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı açılışımıza bekliyoruz” dedi.
Yorum Yazın