TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Bodrum'da basketbol yeniden canlanacak

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Basketbol Okulu kurs kayıtları devam ederken, antrenörler Bodrum’da basketbolu yeniden canlandırmak için kurslara katılan öğrencilerle yakından ilgileniyor.
Bodrum'da basketbol yeniden canlanacak
İHA - Cumartesi ve Pazar günleri Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonunda 09-12 arası gerçekleştirilen antrenmar yaş gruplarına göre 4’e ayrılırken, antrenörlerden Niyazi Tercan kursların 12 ay devam ettiğini belirterek, “Dört grup olmak üzere Cumartesi ve Pazarları 9-12 çalışıyoruz. Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un altyapısını oluşturmak içinde elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” dedi.

Yeni bir sloganları olduğunu belirten antrenör Mustafa Akgün ise, “ Artık yeni bir sloganımız var. Haydi çocuklar salona diyoruz. Salonlar artık boş kalmasın. Bütün çocuklarımız salonlarımıza bekliyoruz” dedi.

Bodrum’da basketbolu yeniden canlandırmak istediklerini belirten İsmail Ulukan yıllardır Bodrum’da basketbol ile uğraştıklarını belirterek şunları söyledi; “Niyazi hocamın da dediği gibi gençleri ve çocukları basketbol sahasına çekip, 9-12 arası Cumartesi, Pazar günleri antrenman saatlerimiz var. Tabi katılımın daha çok olması gerekiyor çünkü basketbolu ne kadar yayarsak Bodrumspor adı altında, şehir takımı olarak böyle bir önceliğimiz olduğunu düşünüyorum. İnşallah ileride daha katılımcı bir takım yaratıp ileride A takım seviyesinde bir takım çıkarmak istiyoruz bu çocuklarımızdan."

Minik öğrenciler basketbol öğrenmenin keyfini çıkarırken, antrenmanları izleyen velilerde çocuklarının bol bol fotoğrafını çekiyor.
Yorum Yazın