• Yerel

Bodrumspor Balıkesir deplasmanına gidiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Çarşamba günü Balıkesir deplasmanında Ayvalıkgücü ile karşılaşacak.
Bodrumspor Balıkesir deplasmanına gidiyor
İHA - B.B. Bodrumspor’da geçtiğimiz Cumartesi günü Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan 3 puanın ardından yüzler gülerken, Çarşamba günü Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın Bodrum’da ki hazırlıkları sona erdi.

Bodrum İlçe Stadı’nda gerçekleştirilen antrenman sonrasında, Denizli B.Ş.Belediyespor maçını da değerlendiren teknik direktör Cem Cambaz şunları söyledi;
“ Denizli maçına gerçekten iyi başladık. Başlar başlamaz kazanma azmimiz, konsantremiz ve iştahımız çok üst düzeydeydi. Bunda seyircimizin de çok büyük etkisi var, bizlere çok büyük destek verdiler. Oyuna baktığımızda ilk yarı oyuna gerçekten çok iyi başladık.

Otuzuncu dakikaya kadar bir çok gol pozisyonumuz var. Baktığınızda 1-0 öne geçtik penaltıyla. 35 ile 45 arasında bir koruma içgüdüsüyle savunma anlamında takımımız biraz geriye çekildi ama baktığınız zaman ikinci yarıda yine o iştahlı, arzulu, seyircimizin de arkamızdan verdiği rüzgarla 2-0 ve 3-0’ı bulduk. Daha da farklı olabilirdi, 3-1 bitti ama çok daha farklı bitebilirdi”

Cambaz, 3. ligin 19 takımlı bir lig olduğunu belirterek, “Herkes iyi takım. Herkes gününde ve o gün anlık performansıyla çok önemli bu ligde. Onun için iyi konsantre olmak her şeyden önce geliyor. Bizde iyi konsantre olup Ayvalık maçından en iyi sonucu alıp gelmek için bütün çalışmalarımız devam ediyor. Onur’un bir sakatlığı var zaten kendisi kart cezalısı duruma düştü. Onun dışında bir eksiğimiz yok. Bütün her şeyimizle, bütün benliğimizle Ayvalıkgücü maçına hazırız. İnşallah oradan da 3 puan ile dönmek için elimizden gelen mücadeleyi yapacağız” dedi.

B.B. Bodrumspor kafilesi Salı günü karayolu ile Balıkesir’de hareket ederek Çarşamba günü oynanacak maç öncesi kampa girecek. Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı’nda saat 13:30 başlayacak karşılaşmaya Bodrum’dan da taraftarlar gideceği öğrenilirken, karşılaşmayı Ozan Bileyci yönetecek.
Yorum Yazın