TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Dünya markaları aykan'la Osmaniye'de

Son yıllarda yapılan yatırımlarla Doğu Akdeniz’in gelişme gösteren kenti Osmaniye’ye bir katkı da otomotiv sektörünün köklü firmalarından Aykan’dan geldi. İsotlar Grup şirketlerinden Aykan, Adana, İncirlik ve Kayseri’den sonra 4. Volkswagen plazasını Osmaniye’de açtı. Aykan’ın Osmaniye’deki yeni tesislerinde dünya markası Volkswagen’in satış ve servis ile Audi’nin servis hizmeti verilecek.
Dünya markaları aykan'la Osmaniye'de
İHA - Son yıllarda yapılan yatırımlarla Doğu Akdeniz’in gelişme gösteren kenti Osmaniye’ye bir katkı da otomotiv sektörünün köklü firmalarından Aykan’dan geldi. İsotlar Grup şirketlerinden Aykan, Adana, İncirlik ve Kayseri’den sonra 4. Volkswagen plazasını Osmaniye’de açtı. Aykan’ın Osmaniye’deki yeni tesislerinde dünya markası Volkswagen’in satış ve servis ile Audi’nin servis hizmeti verilecek.

Aykan’ın, otomotiv sektörünün güçlü markalarını Doğu Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ne daha rahat ulaştırmak adına kurduğu tesis, aynı zamanda bu bölgelerdeki kullanıcılara daha hızlı ve sağlıklı hizmet verilmesini sağlayacak.

Aykan Osmaniye İşletme Müdürü Bekir Akkaya, tesisin 4500 m2’si açık ve 4500 m2’si kapalı olmak üzere toplam 9000 m2 alanda kurulduğunu bildirdi. Volkswagen Satış-Satış Sonrası ve Audi Satış Sonrası hizmeti vermeye başlayan tesisin Osmaniye ekonomisi ve istihdama kalıcı etkilerde bulunacağını ifade eden Akkaya,” Otomotiv yatırımlarımızı Adana, İncirlik ve Kayseri’den sonra Osmaniye ile sürdürdük. Osmaniye tesisimiz, Türkiye’de en büyük ve modern Volkswagen yetkili temsilciliklerinden birisi oldu. Bunun için de ayrıca keyifliyiz” dedi.

“Müşterilerimize, Aykan güvencesiyle Satış ve Satış Sonrası olanaklarını sunacağız" diyen Akkaya sözlerini şöyle sürdürdü:
“Aykan olarak, 20 yıl önce Volkswagen ile başladığımız yetkili Satış- Satış Sonrası temsilciliğimizle, bugün otomotiv sektöründe farklı lokasyonlarda 12 markamız ve 18 showroomuzla konusunda uzman ve eğitimli kadromuzla hizmet veriyoruz. Aykan olarak; satış sonrası hizmet ve koşulsuz müşteri memnuniyetine verdiğimiz öneme; servis ağını genişletme ve yurdun dört bir yanında hizmet verme ilkemize yeni bir halka daha eklemiş olduk. Yarım asırdır otomotivde güven ve kaliteye sahip olan İsotlar Grup bünyesindeki Aykan için bu bir gurur tablosudur.”
Yorum Yazın