TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Edremit'te turizm toplantısı yapıldı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Turizm Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi ve turizmin sorunları paylaşıldı.
Edremit'te turizm toplantısı yapıldı
İHA - İlçe Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı Güre’deki Adrina Otel'de gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan toplantıda açış konuşmasını, Edremit Kaymakamı Abdülhamid Erguvan yaptı. Erguvan, turizm bölgesi olan Edremit’te sorunların kalıcı ve hızlı şekilde çözülmesi için bu toplantıların büyük önem taşıdığını söyledi. Turizmde kalitenin artırılması ve turistlik tesislerin sıkıntılarının çözülmesi için ortak fikirlerde buluşulması gerektiğini vurgulayan Kaymakam Erguvan, katılımcılara teşekkür etti.

Toplantıda, ilçenin genel turizm sorunları, yapılan ve yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili bilgiler verildikten sonra, yerel yöneticilerin görüşleri sunuldu. Son olarak, sektör temsilcilerinin görüşleri ve sorunları anlatıldı.
Toplantıya, Kaymakam Abdulhamid Erguvan ile birlikte, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlkay Gül, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Altınoluk Belediye Başkan V. Zekai İnce, Vergi Dairesi Müdürü H. İbrahim Kırcı, Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Tabibi Dr. İncilay Dönmez, Liman Başkanı Murat Yıldız, Turizm Danışma Bürosu Birim Sorumlusu Aysel Gökçe, Edremit Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Atamer Ulusoy ve Dernek Üyeleri, Sektör Temsilcileri katıldı.
Yorum Yazın