TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

El sanatları sergisi törenle açıldı

Malatya’da el sanatları sergisi törenle açıldı.
El sanatları sergisi törenle açıldı
Ozan Koltuk - MALATYA / İHA - Taştepe ve Şehit Fevzi Mahallesi Yardımlaşma Derneği (TAŞEMDER), yıl sonu sergisi açılışına, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Büyükşehir Belediyesi genel sekreter yardımcısı Ertan Mumcu, Büyükşehir Belediyesi Kültür Müdürü İhsan Gençay, diğer ilgili ve yetkililer katıldı.

Battalgazi Halk Eğitim Merkezi’nin önderliğiyle, TAŞEMDER’ in üyelerinin katkılarıyla yaklaşık 20 kursiyerin 7 aylık emekleriyle açılan sergide bir çok el emeği sergilendi.

El sanatları öğretmeni Fatma Doruk, "Taştepe Şehit Fevzi Mahallesi Yardımlaşma Derneğinin yıl sonu sergisinin açılışı yapılmaktadır.Yaklaşık 20 kursiyerin 7 aylık el becerileri burada sergilenmektedir"ifadelerini kullandı.

TAŞEMDER yöneticisi Basri Kahveci ise ,bu güzel sergiyi Taştepelilere ve Malatyalılara sunmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan açılışta yaptığı konuşmada, "Taştepe ve Şehit Fevzi Mahallesi Yardımlaşma Derneğinin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bugün de Battalgazi Halk Eğitime bağlı kursiyerlerin el emeklerinin sergisinin açılışını gerçekleştiriyoruz.Bu güzel sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Yorum Yazın