TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Erganispor, Çermikspor'a bileniyor

Diyarbakır Deplasmanlı Süper Amatör Lig ekiplerinden Erganispor, son haftalardaki başarılı sonuçlarıyla dikkat çekiyor.
Erganispor, Çermikspor'a bileniyor
İHA - Geçen hafta sonu sahasında ligin güçlü takımlarından Kayapınar Belediyespor’u 3-1 yenerek çıkışını sürdüren sarı siyahlı ekipte şimdi de bütün dikkatler bu hafta yine içeride oynanacak Çermikspor maçına yöneldi.

Erganispor 2. Başkanı Beran Özbay, genç ve mütevazı bir takımla mücadele ettiklerini, buna rağmen ligde 2. sırada ve söz sahibi bir takım olduklarını kaydetti. Ligde yakaladıkları bu çıkışın devam edeceğini anlatan Özbay, “Hafta sonu oynadığımız maçta Kayapınar Belediyespor’u 3,1 yendik. Alınan bu anlamlı sonuçlardan sonra futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyorum.

Bu imkanlarla bu başarıyı yakalıyor isek bunda her kesin payı var. Bu hafta da sahamızda oynayacağımız Çermikspor’u da yenerek yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Ligde namağlup takımlar arasında yer aldıklarını anımsatan Özbay, “Biz her maça final havasında hazırlanıyoruz. Ligde kalan maçlarımızı kazanarak sezonu şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Bunu başaracak güç ve potansiyele de sahibiz” diye konuştu.
Yorum Yazın