• Yerel

Gençlerimiz refahın ve geleceğin güvencesidir

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, gençliğin her zaman yanında olan bir belediye başkanı olduğunu belirterek, Gençlerimiz, refahın ve geleceğin güvencesidir dedi.
Gençlerimiz refahın ve geleceğin güvencesidir
İHA - Başkan Turgut, kendisini ziyarete gelen Göksu Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Makamında ağırladığı öğrencilerle sohbet eden Başkan Turgut, onların talep ve sorunlarını da dinledi.

Silifke’nin daha yaşanılabilir bir ilçe olması için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Turgut, gençliğin her zaman yanında olan bir belediye başkanı olduğuna belirtip, “Bu konuda içiniz rahat olsun. Kapımız size her zaman açık. Gelecekte bizlerin boşalttığı yerlere sizler geleceksiniz. Dolayısıyla biz sizlerin ufkunun ve geleceğinin daha sağlam olması için ne gerekiyorsa yapmakla mükellefiz, görevimiz bu” dedi.
Lise çağındaki gençlerle üniversite öğrenimi gören gençlerin belediyeden bazı istekleri olduğunu da vurgulayan Turgut, genelde sosyal faaliyetlerin eksikliğinden yakınıldığını belirtti.

Belediyenin yol yapımı, parke taşı döşeme ve asfalt gibi verdiği hizmetlerin yanında, sosyal belediyecilik noktasında da görevlerinin bulunduğunu hatırlatan Turgut, bu noktada da sosyal projeler hazırladıklarını söyledi. Turgut, “Gençlerimizden bu noktada talepler, fikirler istiyoruz.

Gençlerimiz tarihi gezi mi, tiyatro mu, sinema mı, konser mi, sportif aktiviteler mi neler istiyor? Bunları bilmek istiyoruz. Amacımız; burada 3-4 kişinin değil genelin ne istediği. Yani çoğunluğun istediği sosyal projeleri gerçekleştirmek istiyoruz. Belediye Kültür Merkezimizde yürütmekte olduğumuz, kurslar, kültürel ve sosyal faaliyetleri kısa sürede ilçemiz geneline yaygınlaştıracağız. İlçemizi müzik, resim, sanat, tarih, futbol, voleybol, basketbol, konserler ve aklımıza gelebilecek her türlü sosyal faaliyetlerle canlandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Yorum Yazın