TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Hayvanları eliyle besledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Hayvanları Koruma Derneği üyeleriyle birlikte Harikalar Diyarı bünyesindeki Hayvanat Bahçesi'ni gezdi.
Hayvanları eliyle besledi
İHA - Atı ve zürafayı elleriyle besleyen Başkan Özhaseki, Hayvanat Bahçesi'ni gezen ziyaretçilerle de sohbet etti. Her zaman olduğu gibi vatandaşlardan sıcak ilgi gören Başkan Özhaseki, "Allah razı olsun. Buraları sayenizde geziyoruz. Namazlarımızda size dua ediyoruz" şeklindeki sözlerle karşılaştı.

Seçim çalışmaları nedeniyle Kayseri'yi ilçe ilçe gezen ve her gün bir dizi toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, dün farklı bir gün yaşadı. Kayseri Hayvanları Koruma Derneği üyeleriyle birlikte Hayvanat Bahçesi'ni gezen Başkan Özhaseki, Zambak ve Zeybek isimli zürafaları elleriyle besledi. Yanına Hayvanat Bahçesini gezen çocukları da alarak bir süre zürafaları izleyen Başkan Özhaseki, diğer hayvan barınaklarını da gezdi ve Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş Genel Koordinatörü Ali Üstünel'den Hayvanat Bahçesi ile ilgili bilgiler aldı.

Hayvanat Bahçesi içindeki at binme alanına da giden Başkan Özhaseki, özellikle Siyah İnci adlı at ile yakından ilgilendi ve onu da eliyle besledi. Hayvanat Bahçesi'ni gezen vatandaşlardan büyük ilgi gören ve fotoğraf çekimi yaptıran Başkan Özhaseki, "Allah hizmetlerinizden dolayı razı olsun. Yaptıklarınızı takdirle karşılıyoruz" şeklinde sözlerle karşılaşırken yaşlı bir teyze de her namazda Başkan Özhaseki için dua ettiğini söyledi.
Yorum Yazın