TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

İktidar kıvılcımını Beylikdüzü’nden yakacağız

2014 Beylikdüzü Belediye Başkanlığı aday adaylığı sebebiyle ilçe başkanı olarak partilileriyle son örgüt toplantısında buluşan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu,
İktidar kıvılcımını Beylikdüzü’nden yakacağız

'Başaracağız, hiç kimsenin kuşkusu olmasın' vurgusunu yaptı.

Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde gerçekleşen örgüt toplantısında, “Bu daha başlangıç, mücadeleye devam” şeklinde sloganlarla karşılanan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuşmasına dört yıllık ilçe başkanlığı görevi süresinde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek başladı.

İktidar kıvılcımını Beylikdüzü’nden yakacağız
Konuşmasında, partililere, “dört yıldır yürek yüreğe mücadele verdiğimiz can dostlarım” diye seslenen CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, hedeflerinin, sadece Beylikdüzü’nü değil, bütün seçimleri kazanacak iktidar yürüyüşünün kıvılcımını yakmak olduğunu vurguladı.

Beylikdüzü’nde iktidar yemini ettiklerinin ve 2014’te Beylikdüzü’nü CHP iktidarına kavuşturana kadar bu yeminin sadakatçısı olacaklarının altını çizen CHP İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Biz Beylikdüzü’nü yüreğimizde hissettik. İlçemizin daha sosyal olması, daha dışa dönük yaşaması, birbirleriyle kaynaşıp dayanışmasını yükseltmesi için üzerimize düşen görevi yapmaya çalıştık, yapmaya da devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz gün önümüze hedef koyduk. Yaptığımız bütün çalışmalarda aynı hedefe kilitlendik. Hedefimize ulaşmakta kararlıyız. Çünkü gücümüzü sizden alıyoruz” şeklinde ifadelerde bulundu.

Partililerden tam destek geldi
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sunumu sonrasında söz alan CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Figen Karahan, CHP Meclis Grup Sözcüsü Mülayim Demirtaş, CHP Beylikdüzü Yönetim Kurulu üyesi Necla Türkoğlu ve komisyon üyeleri yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Örgüt toplantısında söz alan birçok partili, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilçe örgütünün vizyonunu yükselterek bir marka haline getirdiğini dile getirerek yeni yol haritasında kendisine başarılar diledi.

Beylikdüzü en iyi performansı gösterdi
CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeleri ile İl Gençlik Kolları üyelerinin de katıldığı örgüt toplantısında söz alan İl yöneticisi Hüseyin Aksu ise, CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’nün İl Örgütü tarafından belirlenen performans kriterinden en iyi şekilde geçen bir örgüt olduğunu belirterek İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ilçe örgütünü tebrik etti.

Başaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın
Konuşmaların ardından ilçe örgütüne veda konuşmasını yapan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, duygusal anlar yaşadı. Dört yıldır yürüttüğü ilçe başkanlığı görevini kendisine yaşatan partililere teşekkür eden İlçe Başkanı İmamoğlu, “Bu ilçede yaşayan herkes benim hemşehrim, kardeşim, akrabam. Bunun aksini kim yaparsa yapsın ama benden kimse beklemesin” şeklinde konuştu.

Konuşması sık sık alkışlarla kesilen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, sözlerine şöyle devam etti;

“Sorumluluğum bir kat daha arttı. Sizlerden aldığım sevgiyle kendimi çok güçlü  hissediyorum. Çok mutluyum ve çok onurluyum. Başaracağımızdan kimsenin endişesi olmasın. İlçe örgütündeki bütün çalışmalar sizlere emanet. Ve ben de kendimi sizlere emanet ediyorum. Pazartesi gününden itibaren ben yine ilçe başkanlığımın programına dahil olmaya devam edeceğim. Söz veriyorum. 2014 Mart ayında yaşadığımız seçimden iki gün sonra Beylikdüzü Belediyesini teslim almaya sizlerle yürüyerek Beylikdüzü’nü hak ettiği yere taşıyacağız.”

Yorum Yazın