• Yerel

İzmir'e yeni taksi yazıhaneleri

İzmirliler çok yakında estetik görünümü ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken yeni taksi duraklarıyla tanışacak.
İzmir'e yeni taksi yazıhaneleri
İHA - İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan projeye esnafın da görüşleri doğrultusunda son şeklinin verilmesinin ardından uygulamaya başlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilen tek tip taksi durağı uygulaması için hazırlıklar son aşamasına geldi. İzmir’in dokusuna uygun, çevreye duyarlı ve daha estetik bir görünüme sahip taksi durakları çok yakında kentin dört bir yanını süsleyecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje, İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın da görüşüne sunuldu. Son şeklinin verilmesinin ardından proje hayata geçirilecek ve İzmir’e yakışan yeni durakların yapımına başlanacak. Tek tip taksi durağı uygulamasıyla birlikte daha çağdaş ve konforlu hale gelen duraklar, İzmir’de taksiliğin standartlarını da yükseltecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, “Değişim ve gelişim hiç durmadan devam ediyor. Şoför esnafı her şeyin en güzeline layık. Taksi duraklarımızın da bizlere yakışan bir görünüme kavuşması için çalışmalara başladık. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kentin dokusunu yansıtan, esnafımızın çalışma koşullarını iyileştirecek tek tip taksi durağı için proje hazırladık” dedi.
Yorum Yazın