TİC Holding Header
  • USD 32.382
  • EUR 34.98
  • Altın 2323.637
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Keçiören'de Türk Müziği Konseri

Kültür ve sanat etkinliklerinde öncü olan Keçiören Belediyesi, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Kültür Bakanlığı Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu’nu konuk etti.
Keçiören'de Türk Müziği Konseri
İHA - Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın da izleyiciler arasında bulunduğu “Beraber ve Solo Şarkılar Konseri”nde Şef Şentürk Deveci yönetimindeki koro, Klasik Türk müziğinin birbirinden güzel eserlerini Keçiörenliler için seslendirdi.

Koronun söylediği şarkıların yanı sıra, saz sanatçıları tarafından icra edilen kanun, keman ve ud taksimleri de konsere renk katarak dinleyicilerden büyük alkış aldı. Koro, konserin finalini hareketli şarkılarla yaparken, dinleyiciler de alkışlarıyla tempo tutarak sanatçılara eşlik etti.

Konserin sonunda Şef Şentürk Deveci’ye koro adına çiçek takdim eden Mustafa Ak, sosyal belediyecilik anlamında kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında birçok hizmet verdiklerine dikkat çekerek, “Keçiören’i kültürün başkenti yapmak istiyoruz.

Keçiören için güzel şeyler yapmaya ve vatandaşlarımızı sanatla buluşturmaya gayret ediyoruz. Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Türkiye için değerli bir korodur. Keçiören’de konser vermelerinden dolayı gurur duyuyoruz” dedi.
Yorum Yazın