TİC Holding Header
  • USD 32.318
  • EUR 35.121
  • Altın 2292.771
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Milletvekili Kinay, 'Dışarıdan yönetim bu ülkenin kaderi olmayacak'

AK Parti Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, 17 Aralık’ta İstanbul’da yapılan ve gündeme düşen operasyonla ilgili olarak yaptığı açıklamada dışarıdan yönetilen siyaset ve ekonominin bu ülkenin kaderinin olmayacağını belirtti.
Milletvekili Kinay, 'Dışarıdan yönetim bu ülkenin kaderi olmayacak'
İHA- Kinay açıklamada, “ Türkiye'nin eline, devlet içinde yuvalanmaları, çeteleşmeleri ve ajanları ortaya çıkarmak için çok iyi bir fırsat geçti. Yüzyılın fırsatı. Dışarıdan yönetilen siyaset de ekonomi de bu ülkenin kaderi olmayacak. Yeter artık göstere göstere bu iğrenç tezgahları sahneye koyduğunuz” dedi.

Milletvekili Kinay, Türkiye’nin sermaye ve dış güçlerin güdümünde bir ülke olmayacağını ifade etti. Kinay, yapılan operasyonun uluslararası finansal operasyonu olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu: "Bu operasyondan yararlanarak Türkiye'yi sermaye ve dış güçlerin güdümüne almayı düşünenler yine avuçlarını yalayacak. Bu uluslararası finansal operasyondur. Çıkarlarına ters düşenleri çok yakından tanıyacak ve gerçek yüzlerini hep birlikte göreceğiz. Yargılamadan linç edilmek istenen Bakanlar Bakan olmadan önce de Türkiye'nin birer değeriydi. Mesela Zafer Çağlayan, Ankara Sanayi Odası Başkanıydı. Muammer Güler, ömrünü bu devlete hizmetle geçirmiş önemli bir Vali'ydi. Keza; Egemen Bağış Türk Amerikan Derneği Başkanıydı. Erdoğan Bayraktar TOKİ Başkanı olarak 500 bin konut inşaa etmişti. Şimdi mahkemeye iş bırakmayan kişiler yargıladı ve cezaya çarptırdılar. Hangi lider bu düzeyde yetişmiş kişilerden yararlanmak istemez? Ben suçları var yok bilmiyorum. Sadece bunu yargıya bırakalım diyorum.”
Yorum Yazın