TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Yerel

Polis eşlerinden dekoratif el sanatları sergisi

Mersin’in Erdemli Emniyet Müdürlüğünde görevli polislerin eşlerinin katıldığı dekoratif el sanatları kursunda yılsonu sergisi açıldı.
Polis eşlerinden dekoratif el sanatları sergisi
MERSİN / İHA - Halk Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı usta öğretici Nadire Dağı’nın kontrolünde devam eden kurslarda hazırlanan ürünler görücüye çıktı. Serginin açılış töreninde başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.

Serginin açılışında konuşan İlçe Kaymakamı Osman Taştan, “Halk Eğitim Kursları sergisi denilince akla her zaman aynı şeyler gelir. Ama buradaki sergilerde hakikaten çok değişik ürünler var. Buradaki ürünler hiç diğer sergilerimizdeki ürünlere benzemiyor. Benim gördüğüm bizim insanımızın önünü açmamız gerekiyor. Bölgemiz bir turizm bölgesi. Bizim bundan sonra yapacağımız; bu eserlerin burada satılabileceği, ticaretinin yapılabileceği bir yer hazırlamak. Buralara gelen insanlar geldikleri yerle ilgili bir hatıra arıyorlar ve ne bulurlarsa muhakkak alıyorlar” dedi.

Yeni yapılacak olan Hükümet Konağı projesinden de bahseden Taştan, bu tür ürünlerin satılabileceği mekanların projeye dahil edilebileceğini söyledi.
Yorum Yazın