TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Prof. Dr. Şükrü Aydın Düzgün DPÜ Evliya Çelebi eğitim ve araştırma hastanesi'nde

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mithat Ekici, Prof. Dr. Şükrü Aydın Düzgün'ün Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hizmet vereceği bildirildi.
Prof. Dr. Şükrü Aydın Düzgün DPÜ Evliya Çelebi eğitim ve araştırma hastanesi'nde
İHA - Ekici, yaptığı açıklamada, Düzgün'ün hastaneye katılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kütahya halkımıza daha iyi ve daha kalite hizmet sunmak için;DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi mevcut kadrosunu daha da geliştirmekte olup,yeni hocalar,doçentler,yardımcı doçentler ,profesörler ve kaliteli personel ile kadrosu içine her geçen gün yenilemektedir.Şimdi ise Genel Cerrahi alanlında bir Profesörümüz daha Hastanemizde hizmete başladı. Bu hocamız ile beraber hastanemizde hizmet veren Profesör sayısı üç olmuştur.Artık Kütahya halkımızın değişik ameliyatları ve tedavisini olmak için başka illere gitmek zorunda kalmayacak. Çalışmalarımız sayesinde başka illerden Kütahya’mıza tedavi olmak için hastalar kabul edeceğiz. Ama bunlarla yetinmeyip hastanemizi bölgenin ve Türkiye’nin sayılı hastaneleri arasında yer almasını sağlayacağız.İnşallah sizler hastanemizden en kaliteli bir şekilde fayda görüp, tedavinizi alırsınız" diye konuştu.

Prof. Dr. Şükrü Aydın Düzgün, DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Genel Cerrahi Bölümü'nde hizmet vereceğini belirtti.

Düzgün, "Yaklaşık 25 yıldır Genel Cerrahi alanında çalışmakta olan bir akademisyenim. Ülkemizin çeşitli yerlerinde gerek Sağlık Bakanlığı,gerek üniversitelere bağlı kurumlarda çalıştım.Son olarak DPÜ Tıp Fakültesi'ne Genel Cerrahi Profesörü olarak atandım.İlimizin en büyük hastanesi DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışma mekanlarımdan biri olacaktır.Kütahya İli Anadolu’muzun sevimli bir yerleşim merkezi ,tanıdığım kadarıyla da oldukça uyumlu ve sevecen bir halkı var.Hastanemizde mevcut bir kapasite ile sağlık ihtiyaçları karşılayabilmek için olağanüstü bir çaba göstermektedir.Branşımla ilgili oldukça kaliteli bir kadrosu var olduğunu gördüm. Ben de mevcut durum ile zaten üst düzeyde verilen sağlık hizmetini daha da iyi derecelere getirmek için çalışacağım. Burada hastane yönetimi ile de iyi bir diyalog içerisindeyim.Sağlık alanında yararlanılacak bir üst sınır yoktur.Hastanemizi bundan böyle Hastane yönetimi ve diğer sağlık çalışanlarımız ile daha üst düzeylere çıkarmak istiyorum" ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın