• Yerel

Seğmen Konak'ta aile merkezi kurs kayıtları başladı

Mamaklı kadınların bir araya gelip kaynaştığı, kurslardan faydalanarak üretme imkânına sahip olduğu Seğmen Konak’ta aile merkezi kurs kayıtları başladı. Kayıtlar Kasım ayının sonuna kadar devam edecek.
Seğmen Konak'ta aile merkezi kurs kayıtları başladı
İHA - Sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlere kadının imzasını atan Mamak Belediyesi Aile Merkezleri her geçen yıl artan sayısı ve çoğalan üyeleri ile daha da büyüyor. Kadınların kendini geliştirmesini, yenilenmesini ve eğlenmesini amaçlayan Aile Merkezleri, 11 merkezle yeni üyelerini bekliyor.

Mamaklı kadınların bir araya gelip kaynaştığı, kurslardan faydalanarak üretme imkânına sahip olduğu, öğrendiği ve öğrettiği buluşma adresleri olan Aile Merkezlerine geçen Mayıs ayında hizmete giren Seğmen Konağında bir yenisi daha eklenirken, merkeze üye ve kurs kayıtları da başladı. Kayıtlar Kasım ayının sonuna kadar devam edecek.

Aile merkezlerinin paylaşma, dayanışma, arkadaşlık ve üretmenin en güzel örneklerini sunduğunu kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, merkezlere her kesimden, her meslekten, her yaş grubundan bayanın akın ettiğini ifade ederek “Aile merkezlerimizin hanım kardeşlerimize kazandırdıkları saymakla bitmez. Hanımlarımız, sosyal hayatları ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak altın bilezikleri bu merkezler sayesinde birer birer koluna geçiriyor. Belediye olarak kadınlara yeni imkânlar oluşturduk" dedi.

Spordan, kurslara kadar birbirinden değişik onlarca ayrı faaliyetle hizmet verecek merkezde kadınlar, nakış, keçe sanatı, tezhip, ebru, rölyef ve ahşap boyama kurslarından faydalanacak.
Yorum Yazın