TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Selçuk Özdağ isterse, tapuyu verecek

Manisa’nın Kula ilçesindeki hayırsever işadamı İbrahim Köseoğlu, yıllardır yapılmak istenen ancak bir türlü yapılamayan Kula Devlet Hastanesinin yeni hizmet binası için İzmir-Ankara D-300 Karayolu üzerindeki 25 dönümlük arazisini bağışlayacağını açıkladı. Köseoğlu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’ın istemesi halinde tapuyu teslim edeceğini ve söz verildiği gibi hastanenin bir yıl içinde tamamlanmasını istedi.
Selçuk Özdağ isterse, tapuyu verecek
İHA - İşadamı İbrahim Köseoğlu yaptığı açıklamada, “Kula’da ihtiyaç olduğunu hissettiğim ve yıllardır yapılmak istenirken arsa bulunamayan, arsa bulunsa da pürüzler çıkmasından dolayı yapılamayan Kula Devlet Hastanesinin yapılması için, asfalta sıfır olan 25 dönüm arsamı Sağlık Bakanlığına bağışlamaya hazırım.” dedi.

SÖZ VERDİĞİ GİBİ 1 YIL İÇERİSİNDE YENİ DEVLET HASTANESİNİ YAPSIN
Köseoğlu, “Yıllardır Milletvekilleri Kula’ya gelerek ’Kula Devlet Hastanesini yapacağız’ şeklindeki açıklamalarda bulundular ve hala daha bu hastanenin yapılamaması beni çok üzdü. Bir dönem Kavacık rampasında yer bulundu, bakanlıktan onay alınamadı.

Daha sonra TEKEL binalarının arkasında dere kenarında bir bölgenin Kula Belediye Başkanlığınca tapularının hazırlanarak bakanlığa sunulduğunu öğrendim. Fakat buradaki istimlak edilmek istenen arsaların sahipleriyle de mahkemelik olunduğu ortaya çıktı. 1 Kasım 2015 seçimleri öncesi Kula’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, ’Kula Belediyesi tapuları versin Hastaneyi bir yılda bitireyim’ demişti. Kula’da yapılacak olan hastane için hemen 25 dönümlük İzmir-Ankara D-300 karayolunda asfalta sıfır tapulu arazimi sayın Genel Başkan Yardımcım Özdağ isterse vermeye hazırım. Sayın Özdağ’a tapuyu teslim edeyim söz verdiği gibi 1 yıl içerisinde yeni devlet hastanesini yapsın.” diye konuştu.
Yorum Yazın