TİC Holding Header
  • USD 32.346
  • EUR 35.132
  • Altın 2306.967
  • BIST 100 8880.09
  • Yerel

Yenimahalle Spor Kulübü sezonu açtı

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, 2014-2015 Amatör Futbol ve Kadın Hentbol takımlarının sezon açılışı Hasan Doğan Stadı’nda gerçekleşti. Törene, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcısı Erhan Aras, çok sayıda basın mensubu, Kulüp Başkanı Mesut Bolatcan, Hentbol Takımı Antrenörü Serdar Eler, hentbolcular, futbolcular ve antrenörleri katıldı.
Yenimahalle Spor Kulübü sezonu açtı
ANKARA / İHA - Kadın Hentbol Takımı’nın bu sezon için kadrosuna kattığı milli oyuncular Dmitroviç, Tankasaya ve Chumak’ın da yer aldığı etkinlikte Fethi Yaşar sporcuları ile yakından ilgilendi. Yemekten önce yabancı hentbolcuları mangal başına götüren Yaşar, Türk Mutfağını oyunculara anlattı. Sporcular, törene renk katan eski model arabalarda Yaşar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

“YENİMAHALLE ANKARA’NIN SPOR MERKEZİ OLACAK”
Açılış konuşmasında Yenimahalle’yi Ankara’nın amatör spor merkezine dönüştüreceklerini söyleyen Yaşar “Biz elimizden geldiğince amatör sporlara ve amatör spor kulüplerine destek olmaya çalışıyoruz. Yenimahalle bir spor merkezi olacak. Her noktasını spor yapılabilecek hale getirmeye çalışıyoruz. Şu anda 200 parkımızda koşu yolu ve spor aletimiz, 100'ün üzerinde futbol ve basketbol sahamız var. Bunların sayılarını çoğaltacağız. Gelecek yıl da Batıkent Stadı'nı yeniden dizayn edeceğiz. İçerisindeki kulüpleri, kapalı tribünleri, soyunma odalarını düzenleyeceğiz ve genişletme çalışmaları başlatacağız. Yenimahalle Belediyesi'nin kaynaklarını çarçur etmeden, Yenimahalleliler için kullanacağız " dedi.

30 Ağustos'ta yüzme, dans ve çeşitli sporların yapılabileceği Turgut Özakman Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi'ni açacaklarını müjdeleyen Yaşar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda da Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve Spor Tesisleri'ni hizmete sunacaklarını söyledi.

"BU SEZON DAHA İDDİALIYIZ"
Canlı müzik eşliğinde yenilen yemekte basın mensupları ile önümüzdeki sezonu değerlendiren Hentbol Takımı Teknik Direktörü Serdar Eler, “Yeni transferlerle kadromuz güçlendi. Geçen sezondan daha iddialı olacağız. Bu sezon hem lig hem de Avrupa Kupası’nda Başkent’i en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. 
Yorum Yazın