İşte Sony Xperia SP

8GB dahili depolama alanı sunan Xperia SP, aynı zamanda microSD kart desteği de sunmaktadır. Android 4.1 Jelly Bean ile çalışan telefon 9.98mm kalınlık ve 155g ağırlığa sahip.

Xperia SP'nin kırmızı siyah ve beyaz olmak üzere 3 renk seçeneği ile mayıs döneminde satışa sunulması bekleniyor.

Tasarım noktasında Xperia Z'den esintiler sunan Xperia SP'de genel anlamda polikarbon malzeme yer alırken; çerçevede ise alüminyum tercih edilmiş. 2370mAh kapasiteli pil, GPS/GLONASSS, Bluetooth, Wi-Fi, NFC ve LTE telefonun diğer detayları arasında yer alırken,TV, PC, tablet ve akıllı telefonun yer aldığı dörtNFC özelliğiyle, Xperia, Sony müzik sistemleriyle Bluetooth bağlantısıyla çalışan bir ses sistemine dönüşecek.

Tasarım noktasında Xperia Z'den esintiler sunan Xperia SP'de genel anlamda polikarbon malzeme yer alırken; çerçevede ise alüminyum tercih edilmiş. 2370mAh kapasiteli pil, GPS/GLONASSS, Bluetooth, Wi-Fi, NFC ve LTE telefonun diğer detayları arasında yer alırken,TV, PC, tablet ve akıllı telefonun yer aldığı dört ekran deneyimini tamamlayan Xperia, Fizy’i de içinde bulunduran çok farklı bir müzik içeriği ve kalitesi sunuyor.

Farklı tasarımıyla dikkat çeken Xperia'nın şeffaf bandı, kullanıcının isteğine göre farklı renklere sahip olabiliyor.

Sony, yepyeni akıllı telefonu Xperia SP’yi duyurdu. Heyecan verici özellikler ile donatılan akıllı telefon, HD çözünürlüğünde dev bir ekrana ve güçlü bir donanıma sahip.

OGÜNhaber