Keşfedilmeyi bekleyen birbirinden güzel ve gizemli yerleri sıraladık. Tatilin huzurunu uzaklarda aramaktansa, yakınlarımızdaki keşfedilmemiş birbirinden eşsiz doğal güzellikleri sizler ile buluşturacağız.

Bu yazın tatil alternatifleri

Marmaris Bördübet Koyu'nda kendinizi doğal yaşamın içinde bulacaksınız. Doğayla iç içe bir tatil için burayı tercih edebilirsiniz.

Isparta Kuyucak Köyü'nde kendinizi sadece güllerin değil lavantaların da diyarında hissedeceksiniz. Kuyucak köyüne gidip mutlaka tarihi taş sokaklarında gezmeli, kerpiç evlerini görmeli, Lavanta bahçelerine gidip o eşsiz kokuyu içinize çekmelisiniz.

Mersin Narlıkuyu serin ve tatlı suları tatmak için en ideal ve gözde yerlerden biri. Aynı sahil şeridinde birçok tatil beldesi bulunurken Narlıkuyu'yu onlardan ayıran özellikler suyunun tatlı ve serin (15-16 derece) olması. Hem biraz Roma İmparatorluğu dönemine gidelim, hemde serin suyuyla yazı atlatalım diyenler için harika bir tatil beldesi.

Balıkesir Kapıdağ Yarımadası'nın her koyu bir öncekinden daha da güzel. Burası tam anlamıyla keşfedilmemiş bir tatil yeri. Huzurun kalbinde olmak istiyorsanız gidin, görün ve gezin deriz.

Edirne Erikli tam anlamıyla akvaryum denizi gibi. En büyük özelliklerinden biride İstanbul'a yakın olması. Akvaryum gibi denizi, huzurlu, sessiz sahiliyle Erikli çok fazla insan tarafından bilinmediği için kalabalıklaşmadan mutlaka gidilmesi gereken bi yer.

Dalgalı denizi ve esintili havasıyla Akyaka Muğla size çok iyi gelecek gibi gözüküyor. Sıcaktan kaçmak ve esintlire kapılmak için en idealı yerlerden biri.

İzmir Özdere, keşfedilmeyi bekleyen tatil beldelerinden biri. Biraz daha sakin olan Özdere doğal güzellikleriyle görülmeye değer. Oteller ve turistler tarafından yavaş yavaş keşfedilmeye başlayan Özdere, İzmir'in diğer şehirleri gibi insan akınına uğramadan gidip görülmesi gereken bir yer. İsterseniz güzel koylarında yüzün, isterseniz Kalemlik Milli Parkında kamp yapın. Özdere sizi bekliyor.

Asya kıtasının batıdaki en uç noktalarından biri olan Babakale, Çanakkale'nin en gözde yerlerinden biri. Tarihi açıdan oldukça zengin olan bu köy Osmanlının son kalesine de sahip. Deniz ürünleri de oldukça fazla ve lezzetli olan bu Çanakkale köyünü ilk fırsatta gezilecekler arasına ekliyoruz.

Oylat öyle bir yer ki, mağara, şelale ve kaplıcanın bir arada. Fosil mağarasını gezebilir, şelalelerini keşfedebilir, kaplıcalarının sıcak suyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Salda Gölü tam anlamıyla Burdur'da tatlı bir huzur. Maldivleri aratmayacak Salda Gölü'nde kendinizi suların eşsiz huzuru ve güzelliğine bırakabilirsiniz.
OGÜNhaber