0nline alışveriş, gittikçe ülkemizde yaygınlaşıyor. Eskisi gibi internetten alışverişe soğuk bakanlar, güvenli olmayacağını düşünenler bu fikirlerinden vazgeçmiş gibi gözüyor, yapılan son araştırmalara göre.Şimdi bizde internette satışa çıkarılmış ilginç şeyleri sıraladık.

İnternette satışa çıkarılmış inanılmaz şeyler

Büyükanne: 10 yaşındaki İngiliz Zoe Pemberton, bir e-satış sitesinde 61 yaşındaki büyükannesini satışa çıkardı. Küçük kız, ayrıca onu "sinir bozucu ama kucaklanası" olarak tanımladı.

Alın: Andrew Fischer adlı bir kişi alnını 30 gün süreyle bir rekklam şirketine sattı.30 gün boyunca alnında geçici olarak firmanın reklamını taşıdı.Alnı için 322 dolar aldı.

Karaciğer: Florida'da bir kişi karaciğerini satışa çıkardı.Ve kısa bir zaman içinde bir çok teklif geldi.Fakat bu reklam site tarafından uygun olmadığı için kaldırıldı.Kaldırılmadan önce gelen en büyük teklif 5.7 milyon dolardı.

Çiğnenmiş sakız: Bir kişi Britney Spears'ın çiğnediği sakız olduğunu iddia etti ve sitede satışa çıkardı.Daha ilginci buna inanıp birinin 14 bin dolar vermesiydi.

Hayalet: Bir kişi bu boş kavanozun içinde hayalet olduğunu iddia etti ve sitede satışa çıkardı.Ve bu saçma şey bir hafta içinde 50,922 dolara ulaşan teklifler aldı.

Tank: Ankaralı bir satıcı eBay üzerinden, halen birçok ülkenin askeri envanterinde bulunan M-60 Patton tipi bir savaş tankını satışa çıkardı. Tank’ın Almanya’ da bulunduğunu belirten Türk satıcı, ürüne hemen al fiyatı olarak da 200 bin dolarlık bir ücret belirledi.

Rus Yapımı MIG 21 Savaş Uçağı: Üzerindeki silahları ve füzeli söküldükten sonra eBay üzerinden satışa çıkartılan Rus yapımı MIG 21 savaş uçağını, Çinli bir işadamı yaklaşık 25 bin dolar ödeyerek satın aldı.

Hayat: Ian Usher adlı bir kişi hayatını satışa çıkardı. Ve tahmin edin ne oldu...Hayatını 4 milyon sterline sattı.
OGÜNhaber