Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, 'Ankara'da sık sık yapacağımız ziyaretler ile ilçemiz için kazanımlar sağlayacağız.' dedi.

Başkan Tutaşı, 'Ankara Ziyaretleri ile İlimiz ve İlçemiz Kazanıyor'

Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı bir dizi ziyaretler için Ankara’ya gitti. Burada 25. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili ve AK Parti MKYK üyesi Orhan Miroğlu ve AK Partili ilçe belediye başkanları ile sırasıyla Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve K Parti Çevre, Şehir ve Kültür İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sayın Çiğdem Karaaslan’ı ziyaret eden Başkan Tutaşı Artuklu ve Mardin için güzel haberlerle geri dönüyor.

Ziyaretler hakkında açıklama yapan Artuklu Belediye Başkanı Abdülkadir Tutaşı, “İlçemizin en iyi yerlere gelmesi için hükümetimiz ve devletimizin desteği bizimle beraber” dedi. Tutaşı söyle devam etti: “Bizler ilçemizin değişimi ve gelişimi için görevi devralmamızın akabinde hemen işe koyulduk. Gitmediğimiz mahalle ve sokak kalmadı. Sorunları yerinde tespit ederek tüm imkanlarımızı seferber ettik. Şu an ilçemizin dört bir yanında ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Öte yandan söz verdiğimiz projelerin de alt yapılarını oluşturmak adına çalışmalar yapıyoruz. Amacımız kısa sürede bu konuda önemli adımlar atmaktır. Bu bağlamda Ankara Son yaptıkları ziyaretten de bahseden Tutaşı, “Yine ilçemiz için AK Partili Belediye Başkanlarımız ile birlikte Ankara’ya geldik. Burada bizleri yalnız bırakmayan ve hep yanımızda olan 25. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekilimiz ve AK Parti MKYK üyemiz Orhan Miroğlu ile bakanlarımız ve genel başkan yardımcılarımız ile temasta bulunduk. Ziyaretlerimizde ilçemiz ve ilimiz için güzel haberler aldık. Bu ziyaretlere devam edeceğiz ve ilimizin kazanmasına vesile olacağız. Bizleri ağırladıkları için bakanlarımıza ve genel başkan yardımcılarımıza teşekkür ederiz” ifadesini kullandı. ziyaretlerimiz ile kazanımlar elde ediyoruz”.

Son yaptıkları ziyaretten de bahseden Tutaşı, “Yine ilçemiz için AK Partili Belediye Başkanlarımız ile birlikte Ankara’ya geldik. Burada bizleri yalnız bırakmayan ve hep yanımızda olan 25. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekilimiz ve AK Parti MKYK üyemiz Orhan Miroğlu ile bakanlarımız ve genel başkan yardımcılarımız ile temasta bulunduk. Ziyaretlerimizde ilçemiz ve ilimiz için güzel haberler aldık. Bu ziyaretlere devam edeceğiz ve ilimizin kazanmasına vesile olacağız. Bizleri ağırladıkları için bakanlarımıza ve genel başkan yardımcılarımıza teşekkür ederiz.” ifadesini kullandı.
OGÜNhaber