Günümüzde bizleri ekrana kilitleyen bir sürü dizi var. Sizler için yeni sezonunun başlamasını iple çektiğimiz, bitmesine rağmen unutamadığımız yabancı dizileri derledik.

Gelmiş geçmiş en iyi yabancı diziler

1- Game of Thrones/ Tüm dünyada milyonlarca hayranı olan dizi, listenin belki de gelmiş geçmiş en iyisi. Game of Thrones, geçtiğimiz Mayıs ayında ekrana veda etti.

2- The Walking Dead/ Bir zombi salgının dünyayı nasıl ele geçirdiğini anlatan ilginç olay örgüsü ve heyecanlı kurgusu ile bağımlılık yaratacak türden bir dizi. 9 sezondur yayınlanan dizinin 10. sezonunun geleceği belirtildi.

3- Breaking Bad/ Kanunlara saygılı bir öğretmenin suça bulaştıktan sonraki değişimini gözler önüne seriyor. Breaking Bad, izleyenlerin %97'si tarafından beğenilen bir dizi olarak kayıtlara geçti.

4- Lost/ 22 Eylül 2004'den 23 Mayıs 2010'a kadar yayınlanan Lost dizisi, çoğumuz için Amerika dizi sektörü ile tanışmamızı sağlayan dizilerden biri...

5- Prison Break/ Bir oturuşta bir sezonu bitirmek isteyeceksiniz bir dizi olan Prison Break, ilk sezonuna 2005 yılında başladı. Amerikan yapımı dizi devam eden 4 sezonun ardından ara vermiş ve geçtiğimiz sene 5. sezonu yayınlanmıştı. Fakat ilk 4 sezonunda 22 bölüm olarak yayınlanan Prison Break dizisi 5. sezonunda sürpriz bir şekilde 9. bölümde final yaparak izleyicileri üzmüştü. Dizinin 6. sezonun ne zaman yayınlanacağı merak ediliyor.

6- How I Met Your Mother/ 31 Mart 2014'te biten dizi, her zaman çok farklı bir komedi dizisi olarak aklımızda kalacak.

7- Supernaturel/ Yıllardır yayınlanmasına rağmen ilk günkü gibi geniş bir izleyici kitlesine sahip olması ve mistik konuları ele alışıyla Supernaturel, birçoğumuzun gözdesi konumunda. 15. Sezonuyla birlikte final yapacak Supernatural dizisinin 15. sezonu önümüzdeki sonbahar aylarında izleyici karşısına çıkacak.
OGÜNhaber