Mardin Büyükşehir Belediyesi şehir merkezi ve kırsal mahallelerde, toplu taşıma araçları için durak yapımına devam ediyor.

Otobüs duraklarının yapımı devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Ulaşım Daire Başkanlığınca, şehir merkezi ve kırsal mahallelerde toplu taşıma araçları için durak yapımı devam ediyor.

Yurttaşların toplu taşıma araçlarını beklerken sıkıntı yaşamamaları adına hayata geçirilen proje kapsamında toplu taşıma durakların yapımı devam ediyor. Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları kapsamında yer alan kırsal mahallelerde 80, şehir merkezinde ise belirlenen mekanlara 50 adet yapılacak. Toplamda 130 adet durağın yapılacağı projede şuana kadar 8 tanesi bitirilerek hizmete alındı. Duraklardan geriye kalanları ise kısa sürede bitirilerek yurttaşların hizmetine sunulacak.

Fen İşleri Daire Başkanı Servet Abdan, “Yurttaşlarımızın rahat bir şekilde toplu taşıma araçlarını beklemeleri için üzerimize düşen görevi yaparak durakları yapıyoruz. Durakları özellikle herkesin rahatlıkla gelebileceği yerlere yaparak oluşabilecek sıkıntıların önüne geçiriyoruz.” dedi.
OGÜNhaber