Tuhaflığıyla herkesi dehşete düşüren ölüm hikayeleri

En ilginç ölümler

Buenos Aires'te karısına sinirlenip onu öldürmeye karar veren adam, otelin 23.katındaki odalardan karısını aşağıya atar. Kadın elektrik tellerine takılır. İşini sağlama almak isteyen adam, karısının peşinden atlar. Tellere tutunamaz, yere çakılır.

Jake Fen isimli Macar adam, eşini korkutmak için kendini asmiş pozu verdi… Eve gelen eş kocasını o halde gorünce bayıldı.. Kapıyı açık gören komşu kadın içeri girince iki cesetle karşılaştığını sanıp evi soydu. Topladıkları ile çıkarken Jake kadına bir tekme attı. Cesedin canlandığını sanan kadın korkudan öldü.. Jake beraat etti..

Astronot biliminde çığır yaratan Tycho Brahe isimli Danimarkalı bilim adamı tuvalet gitmediği için ölmüştür. 16. yüzyılda yemek bitmeden sofradan kalkılması hoş karşılanmazdı. Tycho Brahe davetli olduğu bir şölene gitmeden tuvalete girmeyi unuttu. Yemekte içki fazla kaçıran bilim adamı tuvalet gitmek için izin isteyemeyecek kadar nazik olduğundan israr kesesi patlamıştır ve 11 gün acı çektikten sonra ölmüştür.

Evinde karısıyla huzurlu bir akşam yemeği planlayan Humberto Hernandez görülmemiş bir kazanın kurbanı oldu. Evinin yakınlarında lastiği patlayan bir cip yol kenarındaki itfaiye musluğuna çarptı. İtfaiye musluğu çarpmanın etkisiyle havalanıp Hernandez'in tam başının üstüne düştü.

Avusturyalı Hans Steininger dünyanın en uzun sakallarına sahip insanı olarak meşhur olmuştu. Fakat onu meşhur yapan bu sakalları aynı zamanda ölümünede sebep oldu. 1567 de bir gün Hans'ın kasabasında büyük bir yangın çıktı. Hans sakalını toplamayı unuttuğu için sakallarının alev almasıyla dengesini kaybetti.Önce düşüp burnunu kırdı sonrada yaşamını kaybetti.

Segway marka gingerların sahibi, ürününü kullanırken kaza yaptı.

Mısırlı çiftçi, Nil Nehri'ne düşen tavuğunu kurtarmak için suya atlar. Ancak girdaba yakalanır. Kıyıya dönemeyince, bağırarak yardım ister. Bu kez oğlu atlar suya. O da girdaba kapılır. Beraberce yardım isterler. Derken adamın kızı, karısı da aynı kaderi paylaşır. Sonunda tavuk kurtulur ama ardında 6 ölü bırakır.

Brezilya'da bir adam uyuyakaldığı yerin üzerindeki çatıdan bir ineğin düşmesiyle hayatını kaybetti.

Dansçı Isora Duncan boynuna bağladığı atkı arabanın kapısın sıkışınca boğularak hayatını kaybetti.

ABD'nin Alabama Eyaleti'nde 25 yaşındaki bir asker tükürme alışkanlığının kurbanı oldu. Pencere kenarında oturarak tükürüğünü sokak lambasına isabet ettirmeye çalışan bir asker, dengesini kaybedip 11. kattan düşerek hayatını kaybetti.

1995 yılında Coca Cola makinesinden bedava soda almaya çalışan bir adam, aniden fırlayan kola kutusu yüzünden hayatını kaybetti.
OGÜNhaber