Dünyanın gizemini yıllardır koruyan 51. bölge hakkında merak edilenler.

Gizemli 51.Bölge hakkında bilmeniz gerekenler

Body Bushman, 51. bölgede çalışmış. Ve ölümünden kısa bir süre önce çektiği video ile bu bölgedeki tüm gerçekleri anlatmıştı. ABD'li yetkililer ile orada uzaylıların yapısı ile ilgili çalışmalar yapan bir grup bilim adamının olduğu söylemişti.

Çekilen fotoğrafları delil olarak göstererek kaydettiği videoda, Area merkezinde ele geçirilen uzaylıların iki tur olduğunu işaret etti.

Bu iki grup dünyalılar iyi davranan ve düşman olanlar olarak ayrılmışlardır.

Dünyanın en merak ettiği ama uzun yıllardır sırrı çözülemeyen ABD'nin gizli üssü 51'inci bölge esrarını hala koruyor. Gizlice görüntüleri yayılan bölgeye kimse sokulmuyor ve içinde ne olduğu konusunda kimsenin haberi yok.

ABD, 51. bölgede daha önce yakaladığı dünya dışı yaratıkları yani, uzaylıları incelediği iddiaları öne sürüldü.

Dışarıdan bakıldığında bir üssü andıran gizli bölgenin yer altında daha büyük bir yerleşke olduğu ve asıl üssün orada yer aldığı düşünülüyor.

51. Bölge Las Vegas'ın 153 km kuzeyinde, Nevada test sahası ve Nellis Hava Kuvvetleri sahası ile çevreleniyor. İçinde bulunduğu arazinin büyüklüğü ise 76 km.

ABD 51. Bölge üssünün varlığı kabul etse de uzaylılara yönelik çalışmaları kesin bir dille reddediyor.

CIA ise 51. Bölge ile ilgili bir raporunda dünya dışı varlıklara değinmiyor. Aksine 51. Bölgenin hükumetin gizli U-2 casus uçak programının parçası olduğunu söylüyor.

Plakası bulunmayan ve kimlikleri belli olmayan silahlı güvenlik görevliler tarafından sıkı bir şekilde korunan 51. Bölgede aynı zamanda üsse yaklaşılması durumunda personelin ateş açma yetkisi bulunuyor.
OGÜNhaber