17 Mayıs tarihinde vizyonlara girecek romantik komedi filmi 'Kim Daha Mutlu?'nun gala gecesi yüksek katılımla Kanyon'da gerçekleştirildi.

'Kim Daha Mutlu' filminin galası yapıldı

Kanyon'da gerçekleştirilen 'Kim Daha Mutlu Gala Gecesi'ne çok sayıda ünlü katıldı.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Hakan Haksun'un yaptığı, başrollerinde Hasan Denizyaran, Serenay Aktaş, Ecem Özkaya Üstündağ, Emre Kıvılcım, Ümit Erdim ve Bengi İdil Uras'ın olduğu 'Kim Daha Mutlu' filminin gala etkinliği gerçekleştirildi.

İlk izlenimlerde tam not alan film izleyenlere 'Filmden sonra biz daha mutluyuz' dedirtti.

Film müziğinin Gülçin Ergül tarafından yapıldığı film sadece müzikleri ile bile sevenleri tarafından takip edilmeye başlandı.

Bir düğün ve sonrasında yaşanları komik bir dille anlatan film 17 Mayıs'da beyazperdede yer alacak.

Mutluluğun evlilikte olduğuna inanan Bilge, az sonra nikah masasına oturacak kuzeni Şükran’a gıpta etmektedir. Şükran ise sahip olduklarının değil onda olmayanların sıkıntısını yaşamaktadır. Her ikisinin gözünde mükemmel bir evliliğe ve aileye sahip Aylin’in ise bambaşka bir derdi vardır.

Filmin başrol oyuncusu ve gazetemizin yazarı Hasan Denizyaran, muhabirlerle izleyiciyi ne beklediği ile ilgili keyifli sohbet gerçekleştirdi.

Bir ömür mutluluk için 'evet' dedikleri günün ardından gelişen olaylarla şekillenen 3 kadın arkadaşın hayatlarının neşeli ve romantik hikayesi anlatılıyor.

Film Özeti: Kim Daha Mutlu, bir ömür mutluluk için evet dedikleri günün ardından, iç içe geçen hayatların hüzünlü, neşeli ve romantik hikayesini konu ediyor.

Herşey evet dedikten sonra mı başlıyor yoksa evet demek mutlu son mu gerçekten? Bu sorulara yanıt bulacağınız Kim Daha Mutlu? filmi ile aynı ismi taşıyan soundtrack çalışmasını da Gülçin Ergül seslendirerek hayranlarına da sürpriz yaptı ve Soundtrack klibi vizyon tarihinden önce yayınlandı.

Bilge, mutluluğun sırrının evlilikte saklı olduğunu düşünen genç bir kadındır. Dünya evine gireceği günü sabırsızlık bekleyen Bilge, yakın zamanda nikah masasına oturacak olan Şükran’ın yerinde olmak istemektedir.

Evlendiği için Bilge’nin gıpta ettiği Şükran ise, sahip olduğu şeylerle yetinemez.

Şükran, sürekli kendisinde olmayan şeylerin sıkıntısını yaşar.

Şükran ve Bilge’nin mükemmel bir evliliğe ve aileye sahip olduğunu düşündüğü Aylin’in derdi ise diğerlerinden oldukça farklıdır.

OGÜNhaber