Yıldız İşletme Kulübü tarafından 17’ncisi düzenlenen ve bu yıl Altınyıldız Classics sponsorluğunda gerçekleşen Türkiye’nin Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nin sunuculuğunu Jess Molho ve Mutlu Ulusoy üstlendi.

17. ALTINYILDIZ CLASSICS YILIN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ

Rektörlük Özel Ödülleri ile başlayan törende Mehmetçik Kutlu Zafer’in ödül almasıyla tören başladı. Konuşmasına Yıldız İşletme Kulübü’ne teşekkürlerini sunarak başlayan ekip, ödülü almak için 3 kişi geldiklerini ama bu ödülü arkalarındaki kocaman ekip adına da aldıklarını belirtti. Bir diğer Rektörlük Özel Ödülü’nün sahibi ise Kızılay oldu. Bu ödüle layık görüldükleri için yaşadıkları mutluluk ve gururdan bahsederek konuşmasına başlayan Kızılay, Yıldız İşletme Kulübü’ne teşekkürlerini ileterek konuşmasını sonlandırdı.

Tören, geçmiş yıllarda ödül alan yıldızların derlenmesiyle oluşan video gösterisi ile başladı. Açılış konuşmasını 19. dönem Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Gür yaptı. Konuşmasında, Yıldız İşletme Kulübü olarak 17 senedir bu töreni yapmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Tören, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin’in konuşmasıyla devam etti. Konuşmasına Yıldız İşletme Kulübü’ne tebriklerini sunarak başlayan Şahin, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin bir teknik üniversite olmasına rağmen sosyal alanda da çok gelişmiş olduğunu belirtip ülkeyi yetiştirecek yıldızlar yetiştirmeye devam edeceğini söyleyerek konuşmasını noktaladı.

2018 Yılının En Beğenilen Müzik Grubu seçilen maNga, müzikle kendilerini ifade ettiklerini belirterek başladıkları konuşmasında Nisan ayında çıkacak yeni albümleri için bu ödülün bir motivasyon kaynağı olduğunu ve uğur getirmesini isteyerek konuşmasına son verdi ve canlı performansla geceye muhteşem bir başlangıç yaptı.

2018 Yılının En Beğenilen Erkek Sinema Oyuncusu kategorisinde yılın yıldızı seçilen Burak Özçivit, bunun Yıldızlı öğrenciler tarafından verilen üçüncü ödül olduğunu söyledi. Teşekkürlerini ilettikten sonra daha önceleri dizi kategorisinde şimdiyse film kategorisinde ödül almış olmanın verdiği hazzı yaşadığını ekledi. Herkese branşlarında başarılar dileyerek konuşmayı sonlandırdı.

2018 Yılının En Beğenilen Sabah Haber Programı Mesut Yar, Yıldız Teknik Üniversitesi’ne iki kere teşekkür ettiğini belirtti. Sadece sabah haber programı yapmadığını, yıllardır televizyonculuk ile uğraştığını söyleyen Mesut Yar: “YTÜ’ye iki nedenden dolayı teşekkür ediyorum. Birincisi bu ödülü verdiği için, ikincisi ise beni iyi bir televizyon programcısı yaptığı için. Yıllar önce Yıldız Teknik Üniversitesi’nde yüksek lisans yaparken atılmıştım. Belki de beni bu noktaya getiren odur.” diyerek konuşmasını tamamladı.

2018 Yılının En Beğenilen Erkek Şarkıcısı olan Kenan Doğulu konuşmasına, ödüllendirilmenin çok güzel olduğunu söyleyerek, sanat hayatının 25. senesini devirdiğini ifade etti. "Hala öğretmek ve bu işe devam etmek istiyorum. Bu ödülü albümdeki arkadaşlarım için alıyorum.” diyen Doğulu, “Tek düzelik müzikte çok fazla yaygınlaştı ve bu beni üzen bir durum. Ben farklı işler yapmak istiyorum.” diyerek konuşmasını bitirdi.

2018 Yılının En Beğenilen Kanalı olan TV8 adına ödülü almak için hasta olmasına rağmen bu güzel gecede Yıldız İşletme Kulübü’nün davetini geri çevirmeyen Acun Ilıcalı, ödülden çok ödülü veren kurumun önemli olduğunu ve ödülü bunun değerli kıldığını söyledi: “Bu ödül törenine daha önce de katıldım ve bunlar benim motivasyonum oluyor.” dedi ve sözlerini “Benim size ne yararım olacak diye sorarsanız, okumayın arkadaşlar. Şaka bir yana ben bugünlere geldiysem üniversitedeki arkadaşlıklarımın büyük katkısı var. Umarım seneye de burada olur, bu ödül törenine katılırım. Gerçekten bu işi Yıldız İşletme Kulübü çok iyi biliyor." diyerek konuşmasını sonlandırdı.
OGÜNhaber