Kardashian ailesinden Khloe'nin aldatıldığı öğrenildi.

Kardashian kardeşler yine gündemde

Dünyaca Ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian'ın kardeşlerinden Khloe Kardeshian, uzun bir süredir Amerikalı NBA yıldızı Tristan Thompson ile birlikteydi.

Bu sefer aldattığı isim ailede şok etkisi yarattı. Thompsun'un, Kardashian'ı aldattığı kişinin ailenin çok yakından tanıdığı Jordyn Woods'un olduğu ortaya çıktı.

Khloe Kardashian hamile olduğu dönemde, Thampson'un kendisini 2 kadınla aldattığını öğrenmişti. Khloe Kardashian yaşadığı şok ve üzüntünün ardından, sevgilisini affetme kararı almıştı. Her şeyin yoluna girdiği dönemde Thampson, Kardahshian'ı bir kez daha aldattı.

Jordyn Woods, Khloe Kardashian ile çok yakın arkadaşlardı ve sürekli ailenin içerisinde gözüken bir isimdi. Jory Woods aynı zamanda Kardashianlar'ın en yakın arkadaşları olan Kylie Jenner'ın dostu olarak da biliniyor.

Kylie Jenner, yaşanılan olaylara sessiz kalmadı. Tepksini çok sert bir dille gösterdi ve Jordyn Woods'u arkadaşlıktan çıkarttığı belirtildi. Khloe Kardashian ise olayla ilgili bir süre yorum yapmama kararı aldı ve Instagram'da yaptığı paylaşımda "Eğer dostluğunuz 7 seneden fazla sürüyorsa o sizin dostunuz değil artık ailenizdir." diyerek tartışmalı göndermede bulundu.
OGÜNhaber