Televizyonda hangi filmler var? İşte 5 Temmuz Cuma TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı / 05.07.2019

Star TV // 20.00 // Ketenpere // Kalender, bir akrabasının cast şirketinde çalışan ve arada dizilerde, filmlerde ufak roller alan bir figürandır. Uzatmalı sevgilisi İmge ile evlenme hayalleri kuran Kalender, akrabasının adının karıştığı bir mali suçu üzerine alınca cezaevine girer. Cezaevinde tanıştığı Vefa abi isimli bir mahkum, kısa sürede Kalender'i çok sever ve onu himayesine alır. Cezasını tamamlayan Kalender, cezaevinden çıkar ve eski yaşamına geri döner. Vefa'nın dışarıdaki adamları ona dışarıda da yardım ederler. Bir süre sonra Vefa da cezaevinden çıkar. Kalender, Vefa'nın yanına gider ve ona kendi cast şirketini kurmak ve film çekmek hayalinden bahseder. Vefa çok sevdiği Kalender'e yardım etmeye ve ona bir film çektirmeye karar verir. // Kamil Çetin'in yönettiği bu yerli komedinin başrolünde Şafak Sezer bulunuyor.

Beyaz TV // 19.30 // İlk ve Son Aşkım - Seeking a Friend for the End of the World // Çarptığında dünyayı yok edeceği kesin olan Matilda adlı asteroit, gezegene git gide yaklaşmaktadır. Bütün çareler tükenmiştir ve bilim adamlarının dahi ellerinde hiçbir çözüm yoktur; insanlığın kesin yok oluşuna sadece 3 hafta vardır. Tüm bu karmaşanın ortasında herkes, her şeyi boş verir ve kalan zamanını dilediği gibi geçirmeye başlar. Dodge da kendisini, karısı tarafından terk edilmiş olarak bulur! Kapı komşusu Penny de ailesini bir daha göremeyeceği için çok üzüntülüdür. Dodge lisedeki ilk aşkını bulmak, Penny de bir kez daha ailesini görmek için beraber yola çıkarlar. Ve kıyametin kopmasına çok az kala çığırından çıkan işlerle başlarına türlü komik olaylar gelir. // Senaryosu ve yönetmenliğini oyuncu Lorene Scafaria'ya ait olan bu orijinal komedinin başrollerini ise Steve Carell ve Keira Knightley paylaşıyor.

Kanal D // 20.00 // Geçmişi Olmayan Adam - The Bourne Identity // Tek başına denizin ortasında hayatta kalmaya çabalayan bir adam balıkçı teknesi tarafından kurtarılır. Adam yavaş yavaş kendine gelmeye başladığında ise geçmişine dair hiçbir şey hatırlamadığı anlaşılır. // Matt Damon'ın başrolünde olduğu bu aksiyonda yönetmen koltuğunda Doug Liman var.

Sinema TV // 21.30 // Çiftler - Fences // Troy Maxson, 1950'li yıllarda Pittsburgh'da çöp toplayıcısı olarak çalışmaktadır. Gençliğinde iyi bir beyzbol oyuncusu olan Maxson'ın tek hayali profesyonel bir beyzbol oyuncusu olmaktır. Ancak lige siyahiler alınmaya başlandığında Maxson yaşından dolayı lige kabul edilmemiştir. Kendi mutsuzluğunu sürekli çevresindekilerden çıkaran Maxson, iyi futbolcu olan oğlunun başarısını engellemeye çalışacaktır. // Denzel Washington hem yönetiyor, hem baş rolde, kendisine başrolde eşlik eden diğer isimler ise Viola Davis, Sony Pictures, Stephen Henderson ve Joe Fishel.

Trt 2 // 23.15 // Aşk Şarkım - My Own Love Song // Film Memphis'ten yola çıkan tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş eski bir şarkıcı ile onun arkadaşının hikayesini anlatıyor. // Yönetmen koltuğunda Olivier Dahan'ın oturduğu filmin başrollerinde ise Forest Whitaker ve Renee Zellweger bulunuyor.
OGÜNhaber