Televizyonda hangi filmler var? İşte 8 Temmuz Pazartesi TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı / 08.07.2019

Sinema TV // 18.00 // Hayata! - To Life! // Bir kabare şarkıcısı olan Ruth, ilerleyen yaşına rağmen yaptığı işe devam etmektedir. Diğer yandan genç fakat amansız bir hastalığın pençesinde olan Jonas da hayatın güçlükleri ile savaşmaktadır. Bu iki insan, kaderin acımasızlığı karşısında, birbirlerine olan aşkları ile hayata daha sıkı tutunmak için mücadele ederler. // Auf das Leben! Senarist Uwe Janson'ın yönettiği filmin başrolünde Mathieu Carriere,Max Riemelt,Sharon Brauner bulunuyor.

Sinema TV // 19.45 // Kan Bağı - Blood Father // Sıradışı bir baba-kız ilişkisinden yola çıkan filmin başrolünde Mel Gibson yer alıyor. Eski bir mahkum olan Link, uyuşturucu belasına bulaşan 17 yaşındaki kızının peşinde bir çetenin olduğunu ve onu öldürmek istediklerini öğrenir. Kızını korumak için unutmaya çalıştığı eski hayatına döner. Tüm bağlantılarını ve yeteneklerini kullanarak kızının hayatını kurtarmak üzere harekete geçer. // Fransız yönetmen Jean-François Richet'in yönettiği filmin başrollerinde Mel Gibson,Erin Moriarty ve Diego Luna bulunuyor.

Star Tv // 20.00 // Korkusuz Korkak // Mülayim, hayatı başarısızlıklarla dolu bi odacıdır. Bütün hayatı gittiği hastanede raporlarının karışması ve çok yakında ölüceği haberini almasıyla değişir. Aynı anda milli piyangodan da büyük ikramiyeyi kazanan Mülayim bundan sonra korkusuzluğuyla bambaşka bir insan olur ve etrafa nam salar. Ancak hemen sonra öğrenir ki hasta değil aksine çok sağlıklıdır. Fakat geri dönülmez bir yola girmiştir artık... // Kemal Sunal, Ali Şen, Belkıs Dilligil ve Turgut Özatay'ın başrollerinde olduğu filmin yönetmeni Naluk Baytan

Beyaz TV // 21.30 // Yakın Tehlike - Right At Your Door // Brad, karısı Lexi'yi işine uğurladıktan sonra Los Angeles'a kimyasal bombalar atılır ve tüm şehirde sokaklardaki insanlar toksik zehirlenmeye maruz kalır. İnsanların evlerinden çıkmaması ve kimseyi de dışarıdan eve almaması tembihlendiğinde Brad karısı Lexi'yi aramak için dışarı çıkar. Karantina noktalarındaki barikatları aşamayan Brad çaresizlik içinde eve döner. // Yönetmen koltuğunda Chris Gorak'in bulunduğu filmin başrollerinde Mary McCormack, Rory Cochrane ve Tony Perez dikkat çekiyor.

Sinema TV // 21.30 // Düşlerin Terzisi - The Dressmaker // Tilly Dunnage (Kate Winslet) güzel, yetenekli ve sıra dışı bir kadındır. Vicdanında taşıdığı büyük bir yükle, annesi Molly'yi (Judy Davis) bulmak için doğduğu kasabaya döner. Tilly artık kasabada bir yabancı sayılmakta ve katil olarak suçlanmaktadır. Geçmişin yaraları ile döndüğü bu yerde Tilly'yi kasabalıya yaklaştıran şey Tilly'nin eşsiz terzilik yetenekleri olur. Acılar yerini kahkahalara bırakırken Tilly modacı kimliğiyle kasabanın kadınlarını adeta baştan yaratır. Bu arada geçmişini haksız bir şekilde karalayanlardan tatlı tatlı intikamını almaya başlayan Tilly kasabanın yakışıklısı Teddy'ye (Liam Hemsworth) kalbini kaptırınca bu aşkın ona tahmin edemeyeceği şeyleri yaptıracağını görecektir. // Avustralya'lı ünlü senarsit Jocelyn Moorhouse'in yönettiği gerilimin filminin başrolünde Kate Winslet yer alıyor.

Star Tv // 23.30 // Dünyanın En Güzel Kokusu // Aşkın tükendiğinde inanan Hakan ve en iyi arkadaşı Derya, büyüyen bir çocuk özlemi duymaktadır. Ve bir gün Hakan, ikisinin evlenip bir çocuk yapmalarını teklif eder. Her şey geleneklere uygun olacak, çocuk doğduktan sonra ise bugünün ilişkilerine inanmayan bu iki insan ayrılacak, çocuklarını, ayrı yaşayan anne baba gibi büyüteceklerdir. Derya teklifi önce kabul etmez, ancak nedense bir gün teklifi kabul eder. // Başrollerinde Rıza Kocaoğlu ve Tuba Ünsal'ın bulunduğu filmin yönetmen koltuğunda Mustafa Yağcıoğlu bulunuyor.
OGÜNhaber