Televizyonda hangi filmler var? İşte 1 Ağustos Perşembe TV'de film programı...

TV'de bugün film ekranı / 1 Ağustos Perşembe

Sinema TV // 19:15 // Tünelin Ucunda - At The End Of The Tunnel // Bir kaza sonrası tekerlekli sandalyeye mahkum olan Joaquin, borçlarını ödeyemediği için evinin bir odasını danscı Bertha ve 6 yaşındaki kızı Betty'e kiralar. Betty, 2 yıl önce konuşmamaya başlamıştır. Bir süre sonra Bertha ve Joaquin arasında bir yakınlaşma doğar. Ancak Bertha, azılı bir suç örgütü tarafından yollanan bir ajandır. // Rodrigo Grande’nin yönettiği filmin başrollerinde Leonardo Sbaraglia, Pablo Echarri ve Clara Lago yer alıyor.

Trt 1 // 20:00 // Görünmeyen Misafir - Contratiempo // Varlıklı bir iş adamı olan Adrián Doria, Asya pazarı ile yaptığı ticari anlaşmaları ve yüksek teknoloji şirketi sebebiyle 'Yılın Adamı' olarak adlandırılmıştır. Bir dağ oteli odasında yanında fotoğrafçı sevgilisi Laura Vidal'ın cesedi dururken polis tarafından tutuklanır. Kendisine güvenilir bir savunma mekanizması oluşturmak için kendi avukatı Felix Leiva tarafından tavsiye edilen deneyimli avukat olan Virginia Goodman ile tanışır. Adrian, Virginia'yla cinayet ve sevgilisi Laura ile ilişkisi hakkında konuşur. Aynı zamanda avukatı Felix, olayların seyrini değiştirebilecek bir delil araştırmaktadır. Virginia ve Adrian, vaka hakkında konuşmalarını sürdürürler ama Adrian'ın ifadesinden ikna olmayan Virginia onu hikayesinin karanlık noktalarını açığa çıkarması için zorlar. Bulmacada gerçek ve yalan kolayca yer değiştirecektir. // Avrupa sinemasında dikkat çeken yönetmenlerden Oriol Paulo’nun akıl dolu örgüsüyle bu film, bu akşam için en iyilerden.

Trt2 // 21:00 // Balık // Küçük bir sahil kasabasında eşi ve kızıyla birlikte yaşayan ve yöredeki çoğu kişi gibi balıkçılık yaparak geçimini sağlayan Kaya'nın büyük bir sorunu vardır. Kızının bir an önce iyileşebilmesi için elinden geleni yapan Kaya, bir noktadan sonra avlanma yöntemlerini değiştirip doğanın dengesine müdahele etmeye başlar. Yasakları aştığı bu andan itibaren ise doğanın yanı sıra çevresine ve kendi ailesine de geri dönüşü olmayan hasarlar verecektir. // Derviş Zaim'in senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği son filminde, balıkçılık yaparak yaşamını sürdüren bir ailenin hikayesine tanık oluyoruz. Filmin başrollerini Bülent İnal ve Sanem Çelik paylaşıyor.

Tv8 // 20:00 // Kolpaçino 3. Devre // Özgür, Sabri'den yediği kazığın ardından eşinden ayrılmıştır. Tek geçim kaynağı film çekimi için evini kiralayan yapımcılardır. Bir tartışma sırasında ünlü mafya babası Başkan'ın adamlarından biriyle telefonu karışır. Yine elinde kalan zarfta kirasını umarken 20 tane 1 milyon dolarlık banknot bulur. Parayı alıp kaçmaya heveslenen Özgür'ün peşini, Başkan ve adamları bırakmayacaktır. // Serinin bu filminde kadroya Erkan Petekkaya ve Furkan Kızılay dahil oluyor. Şafak Sezer yönetmen koltuğunda.

Beyaz TV // 21:30 // Ölümsüz Aşk - The Age of Adaline // Adaline gerçidiği bir kazanın ardından ölümsüz olur, sonsuza dek 29 yaşında kalacaktır. Bu şekilde 80 yıl yaşamış, ancak sırrını kimseye açıklamamış ve kimseyle yakın bir ilişki kurmamıştır. Ancak hayırsever Ellis Jones ile tanışması hayata ve aşka bakışını kökünden değiştirir. Jones'un ailesiyle gerçidiği bir haftasonu esnasında Adaline, çok önemli bir karara varacaktır. // Blake Lively, Michiel Huisman, Harrison Ford, Ellen Burstyn gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Lee Toland Krieger var.

Sinema TV // 21:30 // Duyguların Rengi - The Help // Eugenia Phelan, yeni mezun olmuştur, arkadaşları gibi evlenip çocuk yapmak yerine bir meslek sahibi olmayı isteyen Eugenia, yerel bir gazetede köşe yazmaya başlar. Ev işlerinde püf noktalarını kaleme alan Eugenia, arkadaşının hizmetçisi Aibileen'dan yardım ister. Eugenia,kendini sıradışı bir projenin içinde bulur. // 3 farklı kadının dostluk öyküsünü merkezine alan filmin yönetmenliğini Tate Taylor üstleniyor. Başrollerde ise Emma Stone, Viola Davis ve Octavia Spencer yer alıyor.
OGÜNhaber